Jon Hamm din "Mad Men" are o nouă iubită! Cine este și cum arată actrița cu 17 ani mai tânără

 Cica Cristina
.

În presa internațională se specula de ceva vreme în legătura cu apariția unui nou cuplu format din actorii Jon Hamm și Anna Osceola. Acum, zvonurile au fost confirmate după prima apariție împreună. Cine este noua iubită a starului din Mad Men, mai tânără cu 17 ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu-și mai țin relația ascunsă și nu se mai ascund de ochii lumii. Jon Hamm și Anna Osceola este cuplul-surpriză din showbiz-ul internațional!

Povestea lor ar fi începutl ca în cazul multor alți actori, pe platourile de filmare. Deja zvonurile că ar fi avut o legătură dincolo de micile ecrane circulau mai demult. Acum, însă, au fost surprinși de paparazzi petrecând o zi la plajă.

Citește și: Sânziana Negru s-a despărțit de iubit:„Cred că a fost cea mai frumoasă relație a mea de până acum'

Între cei doi există o diferență de vârstă de 17 ani. Jon Hamm are 49 de ani, în timp ce Anna Osceola 32 de ani. Se pare însă că acesta nu este deloc un impediment în relația lor. Cei doi par să se simtă excelent unul în compania celuilalt.

Citește și: Cristi Țopescu și Raluca au divorțat oficial.După doi ani, procesul a ajuns la final

Jon Hamm și iubita sa au petrecut izolarea împreună

Jon Hamm și iubita sa se cunosc de ani buni, au jucat în diverse producții împreună, însă apropierea dintre ei s-ar fi produs de curând. Prima dată s-a vehiculat că ar avea o relație după ce au fost surprinși împreună la cumpărături, în perioada pandemiei.

Acum, surse apropiate noului cuplu de la Hollywood susțin că cei doi se înțeleg de minune și chiar și-ar fi petrecut zilele de izolare împreună, în California.

Citește și: Ce funcție va avea Gabriela Firea, după ce a pierdut postul de primar al Capitalei:„Ne vom implica mai mult!'

‘Lucy In The Sky’ Los Angeles Premeire‘Lucy In The Sky’ Los Angeles Premeire

Reamintim că, anterior, actorul Jon Hamm a fost implicat într-o relație de lungă durată, de 18 ani, cu Jennifer Westfeldt. Cei doi se întâlneau din 1997 și s-au despărțit în urmă cu 5 ani.

Citește și: Andreea Antonescu, despre relația cu George Burcea, la Ferma:„Voi fi mereu de partea Andreei, este din familia mea'

Anna Osceola este tot actriță și s-a remarcat în producții de succes precum: Law and Order – True Crime, Man Men, NCIS, Greek, An american carol, Rizzoli & Isles.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton