Jo face primele declarații după despărțirea de Juno: "Doi ani și jumătate, cât am fost împreună, ne-am sufocat încontinuu"

 Cica Cristina
.

Vestea că Jo și Juno s-au despărțit a venit ca un șoc în showbiz-ul românesc! După 2 ani și jumătate păreau că au o relație solidă și nimic nu prevestea despărțirea! Acum, Jo a expus o parte dintre motivele care i-au determinat să aleagă să pășească oarecum pe drumuri separate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Juno, un celebru rapper de la noi și Ioana, cunoscută de la X Factor, au decis să se despartă, cu toate că păreau mai îndrăgostiți ca niciodată.

Cei doi au decis să nu se mai urmărească pe rețelele sociale, iar fotografiile cu ei doi împreună au dispărut de tot. Acum, Jo a vorbit pentru prima dată despre acest subiect, menționând că nu ar fi vorba chiar despre o despărțire, ci mai degrabă despre o pauză.

'Cred că greșeala noastră a fost că am ales să ne facem publică viața asta personală și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată. Poate ne-am maturizat. Ca în orice cuplu, există și momente mai puțin plăcute… Nu am fost… despărțiți… Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer. Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult.', a spus Jo în cadrul unei emisiuni TV.

Jo: „Nu trebuie să stăm numai împreună”

Cu lacrimi în ochi și vizibil afectată, solista a precizat că motivul separării temporare ar fi nevoia de o așa zisă gură de aer, dat fiind că cei doi, pur și simplu, „se sufocă încontinuu”.

'Ne-am sufocat pentru că nu am știut să gestionăm lucrurile astea. Ne-am sufocat pentru că nu am știut cum să facem să fie bine. Noi doi ani jumătate cât am fost împreună ne-am sufocat încontinuu. Stăm împreună, dar nu trebuie să stăm numai împreună', a mai subliniat ea.

Jo-și-Juno-1Jo-și-Juno-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton