Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au luat casă de 40 de milioane de dolari, în Miami. Cum arată vila cu 10 dormitoare și 12 băi

 Cica Cristina
.

Jennifer Lopez și logodnicul ei, Alex Rodriguez, au făcut o achiziție de milioane… de dolari! Cei doi și-au luat o impresionantă vilă în Star Island, Miami, SUA. Iată cum arată superba locuință!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, care urmează să se căsătorească, și-au cumpărat locuință în plină pandemie de coronavirus. Însă, nu orice fel de locuință, căci pare mai degrabă un palat.

Vila are nu mai puțin de 10 dormitoare, 12 băi și un teren de 35 ha. În plus, este amplasată pe plajă, ceea ce devine un loc ideal chiar și pentru o eventuală nuntă în pandemie.

Citește și: Ashlee Simpson e însărcinată!Artista și Evan Ross așteaptă un băiețel

Cei doi ar fi avut de gând să-și unească destinele în această vară, însă coronavirusul le-a dat planurile peste cap.

Aceasta nu este prima achiziție imobiliară pe care cei doi o fac împreună, ci și-au cumpărat și un apartament de 15 milioane de dolari, în centrul Manhattanului! Apartamentul este unul de lux, în cea mai înaltă clădire rezidențială din Manhattanului, în 432 Park Avenue! Locuința are 371 de metri pătrați, trei dormitoare și 4 băi. În plus, clădirea are o panoramă extraordinară asupra orașului, dar și a Central Park. În plus, rezidenții clădirii au acces la un spațiu de 2.700 mp unde beneficiază de salon, restaurant, piscină interioară și centru de fitness, toate private.

Citește și: Irina Deaconescu a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Cristi Manea.Surpriză de proporții pentru vloggerița însărcinată

Jennifer Lopez are o avere estimată la 400 de milioane de dolari, în timp ce Alex Rodriguez – la 350 de milioane de dolari, notează click.ro.

Jennifer Lopez, cerută în căsătorie în Bahamas

După doi ani de relație, Alex Rodriguez și-a surprins iubita cu o cerere în căsătorie, în Bahamas, loc de care-i leagă multe amintiri frumoase! Pentru Jennifer Lopez este deja al patrulea mariaj, iar pentru partenerul ei, al doilea…

Citește și: Larisa și Alin Oprea, căsnicie cu probleme. Declarații șocante ale apropiaților:„El are probleme mari cu alcoolul şi bea până nu mai ştia de el. După astfel de beţii, ajungeau la spital'

Jennifer Lopez și fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, au anunțat în luna martie a anului 2019 că s-au logodit, prin intermediul unei fotografii romantice în care se țin de mână, iar vedeta este inelul de logodnă uriaș de pe degetul artistei. „Jennifer este foarte fericită și la fel sunt și familiile și prietenii lor. Foarte puțini au știut că Alex avea de gând să-i ceară mâna. Așa a decis el', a spus o sursă din proximitatea cuplului.

jennifer-lopez-alex-rodriguezjennifer-lopez-alex-rodriguez

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton