Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit!

 Ioana Motoc
.

Ceea ce părea a fi doar o petrecere, organizată în reședința din Bel Air a actriței, s-a dovedit a fi, de fapt, o nuntă.

JENNIFER ANISTON + JUSTIN THEROUX @ the 2015 Vanity Fair Oscar viewing party held @ the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts. February 22, 2015

Paparazzi au observat un preot intrând în casa lui Jennifer, iar angajații acesteia au fost surprinși cărând un tort care avea, în partea de sus, figurine în formă de miri. De asemenea, Chelsea Handler, Howard Stern, Sia, Ellen DeGeneres, Lisa Kudrow și John Krasinki au fost doar câteva dintre celebritățile care și-au făcut apariția la eveniment.

 

În cele din urmă, surse apropiate cuplului au confirmat faptul că Jennifer l-a luat de soț pe cel cu care are o relație de aproximativ 5 ani.

 

Cei doi au început să se afișeze împreună în 2010, logodindu-se doi ani mai târziu, în apropierea zilei de naștere a lui Justin.

 

Vezi imagini de la ceremonie aici!

 

Ioana Motoc

Sursă foto: hepta.ro.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton