Jassim-Mohamad Al Hamdani, concurent în emisiunea lui Liviu Vârciu de la Antena 1, a murit

 Stamen Diana
.

Jassim-Mohamad Al Hamdani s-a înscris la emisiunea Rămân cu tine, prezentată de Liviu Vârciu la Antena 1, pentru a-și găsi o iubită, însă la finalul show-ului, telespectatorii au rămas șocați când au fost anunțati că a murit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În a cincea ediție a emisiunii Rămân cu tine, prezentată de Liviu Vârciu la Antena 1, Jassim-Mohamad Al Hamdani își dorea să își găsească iubita ideală. Moartea bărbatului, în vârstă de 33 de ani, a luat prin surprindere pe toată lumea. La finalul emisiunii s-a anunțat că Jassim-Mohamad Al Hamdani a murit, însă nu s-a precizat cauza decesului.

„Sunt din Otopeni. Tata este irakian, mama este româncă. Mă consider un tip foarte norocos. Am lângă mine doi părinți care au fost alături de mine în momente bune și în momente mai puțin bune. Am lucrat în Dubai timp de 9 ani. Am fost producătorul și project managerul unei emisiuni de talent show sportiv. Mă consider o fire sociabilă, optimistă și serioasă în ceea ce privește relațiile de lungă durată. Am fost căsătorit 12 ani și jumătate. Am un băiețel și am rămas în relații foarte bune cu fosta soție.” , spunea concurentul.

Cauza morții ar fi un infarct, așa cum au spus oamenii în comentariile pe pagina de Facebook a bărbatului. Sora lui Jassim-Mohamad Al Hamdani a evitat să dea prea multe detalii despre acest subiect, mai ales că durerea este mare pentru ea și pentru familie.

Ultimul mesaj postat de Jassim-Mohamad Al Hamdani

Înainte să se stingă din viață, concurentul de la Rămân cu tine a postat pe una dintre rețelele de socializare un mesaj prodund. Cu siguranță, Jassim-Mohamad Al Hamdani nu s-ar fi gândit niciodată că acela va fi ultimul său mesaj…

The brightest flame casts the darkest shadow (n.r.: Cea mai strălucitoare flacără aruncă umbra cea mai întunecată', este mesajul postat de Jassim-Mohamad Al Hamdani.

Jassim-Mohamad-Al-Hamdani-concurent-în-emisiunea-lui-Liviu-Vârciu-de-la-Antena-1-a-murit-3Jassim-Mohamad-Al-Hamdani-concurent-în-emisiunea-lui-Liviu-Vârciu-de-la-Antena-1-a-murit-3

Citește și: Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu și-au consolidat prietenia la Asia Express: „Am reușit să construim o legătură între noi. Atunci când unul cade, celălalt e sus și invers”/ INTERVIU

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton