Jador și Bogdan Mocanu s-au împăcat: "Tot el e singurul care..."

 Cica Cristina
.

Jador și Bogdan Mocanu s-au împăcat, după o perioadă lungă în care nu și-au mai vorbit! Cei doi și-au aruncat câteva cuvinte grele, după ce s-a produs ruptura între ei. Acum, când nimeni nu se aștepta, cei doi și-au făcut din nou apariția împreună pe rețelele de socializare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jador și Bogdan Mocanu s-au împăcat, spre bucuria fanilor. Cu toate că relația lor a avut de suferit, cei doi pare că au uitat de divergențe. Amintirile împreună și susținerea pare că au cântărit mai mult decât mici divergențe de opinie.

Jador-Bogdan-Mocanu-s-au-impacat-1Jador-Bogdan-Mocanu-s-au-impacat-1

Jador și Bogdan Mocanu s-au împăcat

După o lungă perioadă în care nu și-au vorbit și nu s-au mai întâlnit, cei doi au lăsat deoparte neînțelegerile și au luat pe toată prin surprindere. Bogdan Mocanu a publicat o filmare în care apare alături de fostul concurent de la Surivor.

'Ce o fi, o fi, dar tot el e singurul care îmi zice să nu dau banii pe prostii și să îmi iau casă', a spus Bogdan Mocanu în filmarea în care apare alături de Jador.

Îi zic de câțiva ani de zile. Nu ai cu cine să vorbești', a spus și Jador.

Citește și: Jador și Bogdan Mocanu s-au certat. De la ce a pornit totul:”E prost el, că spune…”

Citește și: Nu s-a văzut la TV. Jador a dezvăluit ce mesaj a primit de la Bogdan Mocanu, la Survivor:'Mi-a zis de Alexandra Stan că e…'

Citește și: Cum și-a cunoscut actorul Costel Constantin soția, în urmă cu 50 de ani:„M-am dus direct la masa lor'/ EXCLUSIV

De ce s-au certat Jador și Bogdan Mocanu

Au împărțit succesul la Puterea Dragostei și aveau o relație strânsă, ca între frați. Bogdan Mocanu și-a susținut necondiționat prietenul la Survivor, însă a fost deranjat de anumite afirmații făcute de „fratele lui'.

Eu îl cunosc mai bine decât oricine și uneori vorbește fără să-și dea seama ce spune, însă, din respect pentru prietenia noastră ar fi trebuit să țină cont de ce scoate pe gură, având în vedere că acum vorbește Jador artistul și nu Ionuț omul. Cuvintele lui sunt auzite și luate în seamă de multă lume. M-a supărat faptul că a pus că îmi doresc altceva de la prietenia cu el, bănuiesc că ar fi vorba despre faptul că aș vrea atenție pe baza faptului că sunt supărat pe el. I-am fost negreșit alături. Avem ceva timp de când nu am mai vorbit, dar o să vorbim probabil, pentru că este un om drag mie și eu drag lui’, a vorbit Bogdan Mocanu, despre motivul pentru care s-a rupt relația cu Jador.

De ce a fost Jador supărat pe Bogdan Mocanu

La rândul lui Jador, a avut la acel moment o reacție în care a explicat că și el s-a supărat la rândul lui din cauza faptului că vorbeau public despre lucruri pe care doar ei ar fi trebuit să le știe.

S-a supărat el pe mine… Îi trece… E prost el, că spune lucrurile astea pe internet… Lucrurile astea trebuie să le știm noi doi. Dacă e prieten și e prieten, lucrurile astea trebuie să le știm noi, nu lumea. Dacă el vrea să vorbim pe Internet lucruri d-astea, înseamnă că vrea alte lucruri de la mine, nu vrea prietenia mea. Eu m-am supărat pe el, că s-a supărat din atâta. Eu mi-am făcut griji… În fine, nici nu vreau să vorbesc despre asta’, a comentat Jador.

Bogdan Mocanu: „Jador este un om de milioane, cu un suflet mare'

Bogdan Mocanu a spus la un moment dat că este dispus să își ierte prietenul, mai ales că Jador nu este o persoană rea.

„Nu m-a deranjat ce a zis, ci cine a zis. Este un om de milioane, cu un suflet mare, mereu am spus lucruri frumoase despre el. Și dacă vreodată s-a pus problema să nu fie ceva bun de zis despre el, am ales să tac.

Poate ce a spus Jador nu a fost chiar indicat. Sunt niște consecințe, chiar dacă scopul e unul bun. El mă știe, mă cunoaște, este fratele meu, vrea să aibă grijă de mine. Nici nu se pune problema să îi fie milă de mine sau ceva. O să am o discuție cu el. Cred că mă cunoaște mai bine decât mama. Nu este o persoană rea, doar trebuia să pună mai mult accent pe ce a spus. Acum cuvintele lui au o anumită putere.’, a declarat Bogdan Mocanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton