Jador și-a cumpărat casa visurilor lui. Ce sumă uriașă a costat

 Mirea Roxana
.

Jador și-a cumpărat casa mult dorită! Cântărețul și-a achiziționat o locuință și este fericit că și-a îndeplinit poate cel mai mare vis al său. Totuși, Jador a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă impresionantă de bani pentru casa pe care a cumpărat-o în București.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Unul dintre cele mai mari visuri de-ale lui Jador a fost achiziționarea unei case. Artistul și-a dorit foarte mult să aibă propria lui locuință, iar acum visul lui s-a transformat în realitate. Acesta vorbea constant despre dorința de a-și cumpăra o casă. Acum că a bifat acest aspect, Jador se gândește la următorul pas, ci anume îndemereiea unei familii.

j1j1

Când făceam câte un gest frumos tata îmi spunea 'Să trăiești, să ai casă în București', uite că m-a ajutat Dumnezeu să am o casă. Am reușit și eu să am o casă a mea, să am și eu unde să-mi cresc copiii. Mi-am dorit foarte mult să am o casă, oricine își dorește să aibă casa lui. Toți prietenii mei sunt plecați de când erau mici, 17-18 ani, să plece să construiască și ei o casă, să formeze o familie, să creștem, să supraviețuim și uite că Dumnezeu m-a ajutat și pe mine să am o căsuță, una frumoasă chiar', a spus Jador la Antena Stars.

Citește și: Jador și Bogdan Mocanu s-au împăcat:”Tot el e singurul care…”

Citește și: Ce tarif are Jador la cântări.După Survivor, prețul a crescut enorm

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Elena Marin, de la Survivor.Cum se comportă, de fapt, în viața de zi cu zi / EXCLUSIV

Citește și: Reacții după eliminarea Elenei de la Survivor. Logodnicul Faimoasei:„187 de zile în care…'

Cât l-a costat pe Jador casa visurilor lui

Jador și-a achiziționat un penthouse, iar pentru casa visurilor sale, artistul a scos din buzunar o sumă impresionantă de bani.  Este vorba despre 300.000 de euro. Jador a mărturisit că a muncit din greu pentru a ajunge să își cumpere această casă. El a dezvăluit că se ascund în spate multe nopți nedormite, în care a muncit continuu pentru a devenit cine este astăzi.

Nu dormi nopți la rând, dacă vrei să ai o căsuță, dacă vrei să ai ce îți dorești, să ai mașină la poartă ce își dorești tu, dacă vrei să ai casa pe care ți-o dorești tu, trebuie să muncești, să alergi', a mai spus Jador, potrivit cancan.ro.

„Aveam 6-7 iubite în paralel’

Se pare că Jador a fost dintotdeauna un cuceritor. Cu toții știm că este dorit de un număr mare de domnișoare de când a devenit cunoscut, însă artistul a fost un Don Juan chiar și în adolescență.

Cântărețul a povestit că în vremea liceului s-a întâmplat să aibă și câte 6-7 iubite în același timp. Jador era nevoit să folosească același apelativ pentru toate ca să nu le încurce.

„Am avut 6-7 iubite în paralel. Uitam în liceu de câte una. Le ziceam la toate Gărgărița ca să nu le încurc‘, a povestit Jador.

Chiar dacă era dorit de atât de multe tinere, inima lui Jador era la o singură fată. Artistul a povestit și ce sacrificiu a făcut ca să se poată întâlni cu ea, deși tânăra era într-o relație la acel moment.

Îmi aduc aminte că o dată am mers 7 kilometri pe jos să mă întâlnesc cu ea. După ce m-am întâlnit cu ea am mers 7 kilometri la întors. Și ea avea iubit, dar eu tot o iubeam. Eram mic, eram prost‘, a mai adăugat cântărețul.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton