Jador se duce direct să se întâlnească cu Georgiana, când se întoarce de la Survivor: "O iubesc"

 Cica Cristina
.

Jador a făcut primele declarații după eliminarea de la Survivor, direct din Republica Dominicană. Artistul a vorbit despre accidentarea sa, care este una destul de serioasă, dar și despre planurile pe care le are cu femeia de care este îndrăgostit, Georgiana.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În urma Consiliului de Urgență de joi seara, Jador a fost eliminat din cauza unei accidentări. Artistului i-a fost imposibil să mai continue competiție, din cauza problemelor de sănătate, cu toate că și-ar mai fi dorit să rămână.

„Mă simt bine. Nu aș fi vrut să fiu eliminat deloc, aș fi vrut să rămân, dar Dumnezeu decide. Dacă mie mi s-a întâmplat, înseamnă că trebuie să câștige unul care are nevoie. De când aveam 5 ani voiam să devin cântăreț', a povestit Jador.

Jador-1-1Jador-1-1

Jador: „Am realizat multe greșeli pe care le-am făcut în viața mea'

Jador a intrat în direct la Teo Show și a făcut primele declarații după eliminare. Faimosul susține că această competiție l-a făcut să realizeze cât de mult a greșit în viață, dat fiind că a avut la dispoziție foarte mult timp de gândire. Artistul a declarat anterior că un rol foarte important în acest proces l-a avut și colegul lui, Cătălin Moroșanu. Acum, vrea să-și recucerească fosta iubită.

Eu am ajuns la Survivor să o uit pe neagra (n.r.- Georgiana, fosta sa iubita, cum este alintată de artist), o întâmplare. Dacă tu îi spui unuia că nu e bun, ăla nu e bun, e psihic. Mie toată viața, tata mi-a spus că nu sunt bun și a trebuit să demonstrez că sunt bun. 

Am realizat multe greșeli pe care le-am făcut în viața mea. În viața normală nu ai timp să le gândești. Acolo te gândești la viața ta, ce ai greșit, cu cine. Mi-am dat seama că am greșit foarte mult și încerc să revizuiesc.

O iubesc pe fata aia. Să vedem ce va fi. Înainte să vin la doamna Teo, o să mă duc să îi duc o floricică. Da, o să-i spun tot ce simt pentru ea, merită. E femeia cu care am mâncat un pateu și acum a venit momentul să mănânc și un burger', a povestit Jador la Teo Show.

Jador a anunțat că urmează să părăsească chiar astăzi Republica Dominicană, urmând să ajungă în țară sâmbătă după-amiază.

Jador are meniscul rupt

Jador a vorbit și despre accidentarea sa, precizând că are meniscul rupt. Medicul i-a recomandat tratament și recuperare timp de o lună, existând posibilitatea de a ajunge pe masa de operație dacă nu se vindecă.

„Mi-am rupt meniscul la a doua accidentare, dar nu am țipat ca să nu audă mama. E rupt în trei locuri. Mi-a zis doctorul să încerc să fac o recuperare o lună, iar dacă nu merge bag operație',  a mai spus Jador.

Citește și: Jador s-a filmat cu Moroșanu, după ce a părăsit Survivor:”Sunt vai de capul meu…”

Citește și: Jador se însoară, după Survivor.”Moroșanu o să fie nașul meu”

Citește și: Culisele noului videoclip semnat Smiley.A filmat scene dificile cu urmăriri și cascadorii

Citește și: Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID:„Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune'

Ce spune Jador despre colegii de la Survivor

Jador a precizat că nu poartă pică absolut nimănui din competiție și că într-un fel era normal să nu fie foarte simpatizat, având în vedere că era mereu favoritul publicului.

„Ei nu erau nașpa cu mine, ei erau nașpa că mă iubea lumea. E logic, astea nu sunt răutăți personale. Chiar nu urăsc pe nimeni, din contră, îi iubesc', a transmis Jador.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton