Jador dă cărțile pe față! A spus motivul pentru care nu are iubită: "E una singură care mi-a fost dragă"

 Cica Cristina
.

A avut o relație controversată cu Ella în cadrul show-ului Puterea Dragostei, iar în momentul de față Jador nu mai are nicio parteneră! Artistul a mărturisit și motivul pentru care nu are o iubită acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Jador este singur, ba chiar fostul concurent de la Puterea Dragostei și-a încercat norocul și la Burlacul, reality show ce urmează să înceapă din nou pe Antena 1. Ales a fost, însă, Andi de la Insula Iubirii, care a participat apoi și la Exatlon.

În ultima emisiunea „Jador Adevărat', difuzată pe „Antena Stars', artistul a decis să-și lămurească fanii cu privire la acest asptect din viața lui. Se bucură de un succes fantastic pe plan profesional, dar lucrurile nu stau la fel de bine în viața personală, dat fiind că nu și-a găsit deocamdată jumătatea.

Citește și: Iancu Sterp și Ella de la Puterea Dragostei, cel mai nou cuplu? Prietenii i-au dat de gol:„O place, iar ea a decis să nu se mai gândească deloc la Jador'

Cântărețul susține că principalul motiv pentru care nu are o prietenă în momentul de față este că nu a găsit o femeie serioasă, așa cum și-ar dori el, care să-i stea alături.

Jador: „Nu am o relație în momentul de față”

„Nu am o relație în momentul de față. Nu sunt fete de casă, doar se dau la mine multe, nu ca oi fi eu mare frumos, le trebuie că sunt eu Jador, că am un mușchiuleț, că am o pătrățică, că am două milioane aici și de asta nu stau cu niciuna', a declarat Jador în cadrul emisiunii.

Citește și: Marcel Pavel a revenit la Te cunosc de undeva, după ce s-a vindecat de COVID-19!

Cu această ocazie, Jador a mărturisit că există o fată care i-a fost extrem de dragă și încă îi mai este, iar cei doi ar fi avut o relație în urmă cu 5 ani.

„Am una de mi-e dragă, dar sunt despărțit de ea de mult timp. Aia singură e care mi-a fost dragă. Am mai iubit fete, dar aia mă știe de înainte, de acum 5 ani', a mai precizat el.

UPDATE- La puțin timp după ce a vorbit despre fosta sa iubită, Jador a subliniat că, de fapt, a fost singura femeie pe care a iubit-o sincer: „Fata aia de care am zis, singura pe care am iubit-o. Și am greșit mult față de fata aia. Atitudine de nota 10..Eu cred că o să o iubesc toată viața pe fata aia, dar nu o iubesc destul. Oricum când mă îmbăt mă gândesc numai la ea', a precizat Jador.

Citește și: Primele imagini cu soțul Andreei Esca, după ce s-a vindecat de o formă gravă de COVID-19.Alexandre Eram s-a pus pe picioare, după ce a fost la Terapie Intensivă

De altfel, el a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostelor iubite, susținând că nu a fost înșelat niciodată. La rândul lui, el s-ar fi comportat frumos cu femeile din viața lui, excepție făcând chiar cea la care încă îi stă gândul: „Oricum eu am avut numai iubite mișto. Doar că relație serioasă nu prea am avut. Chiar m-am comportat frumos cu ele. Doar cu fata aia am greșit, față de ea. M-am răzbunat. Nu m-a înșelat nimeni niciodată, nicio femeie, doar că singura problemă a fost că nu ne-am înțeles. Eu sunt încăpățânat tare de tot.'.

Jador-1Jador-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton