Jador a încercat să o cucerească pe Cosmina Adam, asistenta de la Acces Direct. Răspunsul tranșant pe care l-a primit

 Cica Cristina
.

Jador a anunțat încă de acum o lună că a pus ochii pe Cosmina Adam, asistenta de la Acces Direct! Acum, fostul concurent de la Puterea Dragostei face tot posibilul să o cucerească și chiar și-a încercat norocul. Iată ce s-a întâmplat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Încă de la prima invitație la Acces Direct de când Cosmina Adam este asistentă, Jador a fost cu adevărat impresionat de cântăreața brunetă. 

Cei doi și-au aruncat zâmbete, iar Jador a pus o serie de întrebări despre ea. A existat chimie între ei și nu au negat asta. Mai mult, cei doi au recunoscut faptul că se apreciază reciproc. 

Citește și: Daiana de la Puterea Dragostei este însărcinată!Primele imagini cu burtica de gravidă

Cosmina Adam i-a spus lui Jador că este fana lui și că îi știe melodiile pe de rost. La rândul lui, artistul s-a interesat de brunetă și a întrebat mai multe lucruri despre ea. 

„Băi, dar cum arată fata asta pe Instagram? Că mor! Vorbește mult tare!’, a spus Jador despre Cosmina, noua asistentă TV.

Citește și: Dana Grecu se întoarce în televiziune, după 3 ani de pauză!Ce emisiune va avea și la ce post

Cosmina i-a spus că și ea cântă, iar ulterior cei doi au cântat unul pentru celălalt, zâmbindu-și. 

Cosmina Adam are iubit

Acum, a avut loc o nouă întâlnire, iar Jador nu a scăpat ocazia de a încerca să o cucerească, din nou, pe frumoasa brunetă. Artistul a fost invitat la emisiune Mirelei Vaida pentru a vorbi despre reality-show-ul său, „Jador adevărat'. El a menționat că își dorește să se însoare și și-ar dori o femeie independentă.

Citește și: Soprana Adriana Mesteș, găsită moartă în apartamentul ei din Capitală.Care a fost ultimul mesaj transmis de artistă

Apoi, a urmat un schimb de replici între el și asistenta TV, spre deliciul publicului.

„Dar tu m-ai întrebat dacă am iubit?', i-a spus Cosmina lui Jador.

Jador a considerat că este momentul oportun să nu mai bată pasul pe loc, făcându-și curaj să o întrebe pe asistentp dacă ar vrea să iasă undeva împreună. Din nefericire pentru el, Cosmina a confirmat că are iubit, astfel că invitația a picat!

Cosmina-Adam-Jador-1Cosmina-Adam-Jador-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton