Iulia Albu, declarații neașteptate: ”Iubitul meu este un tată mai bun decât a fost fostul meu soţ”

 Stamen Diana
.

Au trecut aproximativ 7 ani de la divorțul Iuliei Albu de celebrul designer de pantofi. Criticul vestimentare a făcut declarații acide despre fostul ei soț, iar cu siguranță cuvintele pe care le-a spus îl vor afecta foarte tare.

Întotdeauna Iulia Albu a vrut ca viața ei personală să rămână… personală. Recent, în presă a apărut un articol în care scria că iubitul vedetei, Mike, o terorizează și se comportă foarte urât cu ea. Iulia Albu are o relație cu Mike de aproximativ 4 ani, iar în toți acești ani, ca în orice cuplu normal, au mai existat și certuri. De obicei, criticul vestimentar preferă să nu comenteze pe baza subiectelor apărute în presă despre ea, însă de data aceasta a fost foarte deranjată de zvonurile lansate.

Iulia Albu crede că știrea în care se spune că iubitul ei o umilește este lansată chiar de fostul ei soț, Mihai Albu. 'Este un privilegiu să fii o persoană cunoscută. E normal ca oamenii să știe totul despre tine. Cu siguranță, Mihai Albu a dat această știre. Ne-am mai certat, fiindcă suntem oameni, dar ne certăm pe lucruri mici, suntem niște oameni absolut normali. Sunt bine, iubitul meu este bine',a declarat Iulia Albu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vedeta îl apreciază foarte tare pe iubitul ei, mai ales că acesta are grijă de Mikaela cât timp ea este plecată cu treabă.

„Lucrurile de care a fost acuzat sunt foarte grave. Cel mai grav mi se pare că nu a fost verificat acest subiect. Este un subiect ca oricare altul… Eu am un singur lucru de spus. Acest om care este alături de mine de patru ani şi ştiu că acest lucru deranjează, este un tată mai bun decât a fost fostul meu soţ. Şi un tată mai bun decât sunt eu mamă. E un lucru important. Eu nu lovesc în nimeni, dar aşa cum am spus, erau trei fraţi. Eu sunt plecată foarte mult timp, iar el are cu adevărat grijă de acest copil”, a mai mărturisit vedeta.

Citește și: Un puseu de curaj! Cum arată Iulia Albu fără machiaj la 40 de ani. Fanii au fost uluiți

FOTO: Facebook

Iulia Albu și iubitul eiIulia Albu și iubitul ei

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton