Iulia Albu, declarația spumoasă care lasă loc de interpretări: ”Pentru că am mâncat mult mărar, se întâmplă ceva la nivelul pieptului. Sau poate sunt însărcinată!”

 Oana Popoiag
.

Se poate spune că Iulia Albu arată, pe măsură ce trece timpul, din ce în ce mai bine. La 38 de ani, mamă a unei fetițe, sarcasticul critic de modă nu doar că afișează un look extrem de proaspăt, dar pare că a luat câteva kilograme în greutate, ideal cât să-i contureze formele. Despre decolteul ceva mai plin a vorbit Iulia Albu în emisiunea lui Cătălin Măruță, glumind că poate fi semn de sarcină. Dar știm că multe adevăruri se spun în glumă.

În urmă cu opt, nouă ani, Iulia Albu afișa o siluetă silfidă, îngrijorător de subțire, după părerea multora, ajungând să cântărească la un moment dat 45 de kilograme.

'Nu sunt anorexică! Sunt foarte slabă, recunosc. Dar asta pentru că trăiesc foarte sănătos: nu pierd nopţile, nu beau, nu fumez', a spus Iulia Albu pentru emisiunea 'Acces direct' la vremea aceea, dând ca argument și perioada de după naștere, ce i-a modificat corpul.

Iulia Albu, declarația despre sarcină care lasă loc de interpretări

În ultima vreme, însă, Iulia Albu nu doar că afișează un look foarte sănătos, proaspăt, dar pare că a luat câteva kilograme în greutate, suficient cât să arate foarte feminin. De fapt, la cei 38 de ani ai săi, s-ar putea spune că trăiește povestea lui Benjamin Button, arătând, pe măsură ce înaintează în vârstă, tot mai tânără. Vedeta nu a făcut niciodată un secret din faptul că a apelat la modificări de ordin estetic, însă o afirmație presărată în emisiunea lui Măruță ridică noi speculații, de altă natură.

Prezentă prin intermediul Internetului în studioul lui Cătălin Măruță, pentru a face cronica ținutelor afișate de vedete pe Internet, Iulia Albu a glumit pe seama decolteului său ceva mai îndrăzneț. Afișând în emisiune un corset extrem de sexy, aceasta a fost întrebată de Măruță dacă nu cumva îi este incomod respectivul item vestimentar.

'Să știi că mă strânge puțin…în ultimul timp, pentru că am mâncat foarte mult mărar, se întâmplă ceva la nivelul pieptului. Sauuuu, poate sunt însărcinată!', a declarat Iulia Albu în cunoscutul său stil caustic și amuzant, dar care lasă loc de interpretări.

Iulia Albu are de peste 4 ani o relație cu un britanic

Iulia Albu are o fetiță adorabilă, pe nume Mikaela, rodul căsnicie cu Mihai Albu, de care a divorțat în urmă cu opt ani, iar de peste patru ani are o relație cu un om de afaceri britanic, pe nume Mike. Povestea dintre cei doi merge foarte bine, după cum vedeta a declarat.

'În general eu vorbesc foarte puțin despre viața mea personală și aș vrea să păstrez anumite lucruri doar pentru mine și iubitul meu. Însă nu aș putea niciodată să stau lângă o persoană pe care să nu mi-o văd alături pe termen lung. Nu sunt genul de persoană publică care își schimbă logodnicul o dată pe an. Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat.

Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine. Ne dorim amândoi cel puțin încă un copil, însă n-aș spune că acesta este focusul nostru în acest moment', declarat Iulia Albu pentru Ciao în urmă cu niciun an.

Iulia AlbuIulia Albu

Foto: Instagram

Citește și: Andra, confesiune emoționantă despre relația cu Măruță în timpul pandemiei: 'Pentru noi, e ca o lună de miere, ne bucurăm să adormim în fiecare seară împreună'/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton