Iulia Albu a atacat-o dur pe Adelina Pestrițu: "O fostă dansatoare de club. Valoarea ei este…"

 Cica Cristina
.

Iulia Albu comentează adesea ținutele vedetelor, iar Adelina Petrițu nu a scăpat de lupa criticului de modă. Invitată în emisiunea moderată de Cătătlin Măruță, Adelina Pestrițu a făcut un gest care a înfuriat-o din cale-afară pe Iulia Albu. De aici până la un adevărat război în mediul online a fost un singur pas!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu nu se ferește niciodată să spună cu adevărat ce părere are despre ținutele vedetelor. Invitată La Măruță, a comentat de mai multe ori inclusiv ținutele purtate de Adelina Pestrițu.

Ultima apariție a Adelinei Pestrițu la Cătălin Măruță pare că a înfuriat-o pe Iulia Albu, care nu a mai rezistat și a răbufnit.

Adelina-Pestritu-Iulia-Albu-1Adelina-Pestritu-Iulia-Albu-1

Gestul Adelinei Pestrițu care a înfuriat-o pe Iulia Albu

Adelina a fost provocată să descrie anumite persoane publice într-un singur cuvânt. A avut numai cuvinte de laudă pentru Antonia despre care a spus că este superbă, Cristina Ich care ar fi carismatică în viziunea ei, iar pe Valentina Pelinel a numit-o șarmantă.

Spre final, a fost provocată să o descrie pe Iulia Albu, care care i-a criticat alegerile vestimentare de mai multe ori. După ce a imitat o găină, a venit și răspunsul mult așteptat: a spus că deși este frumoasă, poate fi „uneori răutăcioasă'.

Citește și: Cum i-a catalogat Adelina Pestrițu pe foștii iubiți Liviu Vârciu și Speak.Neașteptat ce a spus despre Ștefania!

Citește și: Cum a reacționat Adelina Pestrițu, după ce Iulia Albu a acuzat-o că își modifică pozele:”Așa face și ea?”

Citește și: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor, înainte de operațiile estetice.Și-a mărit sânii și buzele

Citește și: Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp de la Survivor, cu actuala iubită?Ce a dezvăluit cântăreața

Iulia Albu: „Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club”

Se pare că gestul Adelinei a înfuriat-o pe Iulia Albu, care a transmis un mesaj dur:

„Adelina Pestrițu este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT. Nu pentru că ar fi decis să dispară 5 ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriilor declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie.

Valoarea ei este … că deocamdată, încă, este. Am ajuns aici, în punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care „a putut' doar 3,60 la BAC LA LIMBA ROMÂNĂ, o persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020', a transmis Iulia Albu, vizibil iritată.

Adelina Pestrițu a vorbit în trecut despre nota pe care a obținut-o la bacalaureat: „Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,60. Nu se pune problema că n-am învățat. Am confundat subiectele. În loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeții»'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton