Îți mai aduci aminte de Șopârlă de la Animal X? Cum arată și ce face Alexandru Sebastian Şalaman acum: s-a recăsătorit și s-a mutat din România

 Stamen Diana
.

La începutul anilor 2000, trupa Animal X era pe val și era ascultată de toți românii. Membrii formației s-au despărțit, iar fiecare a ales alt drum în viață. În prezent, Șopârlă de la Animal X s-a lăsat de muzică și s-a mutat din România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Șopârlă de la Animal X, Alexandru Sebastian Şalaman așa cum este trecut în buletin, a mai încercat să facă muzică după ce formația s-a destrămat, însă fără prea mult succes.

Artistul și-a luat bagajele și a început o nouă viață departe de România. Șopârlă de la Animal X s-a mutat în Tenerife împreună cu iubita lui. Alexandru Sebastian Şalaman s-a căsătorit în urmă cu 4 ani, mai exact în august 2016, cu Monica, o blondă frumoasă.

La 38 de ani, fostul membru al trupei Animal X este împlinit cu viața pe care o are și este complet transformat, față de cum apărea în videoclipurile melodiilor sale.

Șopârlă-Animal-X-2Șopârlă-Animal-X-2

Șopârlă de la Animal X a renunțat la părul colorat, la părul mereu aranjat cu gel, iar acum are o tunsoare normală. Mulți dacă l-ar vedea pe stradă probabil că nu l-ar mai cunoaște, schimbarea fiind colosală.

În anul 2010, Alexandru Sebastian Şalaman a părăsit trupa.

Șopârlă de la Animal X, în mijlocul unui scandal monstru

Alexandru Sebastian Şalaman se află la a doua căsătorie. În anul 2011, la doar un an după ce a renuțat la trupă, fostul muzician s-a căsătorit cu Ana. La vremea respectivă să zvonea că cei doi ar fi avut o căsnicie de complezență, iar l-a scurt timp s-au despărțit.

În urmă cu 5 ani, Cristina, iubita lui Șopârlă de la Animal X, declara că a fost bătută cu bestialitate de acesta. Tânăra a apărut la televizor cu vânătăi pe față și a făcut declarații halucinante.

„Am fost batuta in seara de Halloween de la 1 noaptea pana la 4 dimineata cand a venit politia. Alexandru Salaman… Aveam aproape un an impreuna. La inceput a fost ok, s-a prefacut, am crezut ca e un artist. Am vazut ca bea foarte mult. A incercat sa mai dea in mine, dar am trecut cu vederea. Sambata i-am dat mesaje, nu il mai vazusem de 2 zile.

Era cu prietenii la un pahar de vin si m-am dus sa ii fac o surpriza si am inceput sa bem impreuna. S-a bucurat si m-a rugat sa raman la el. in timpul discutiei, i-am povestit ceva si am ridicat putin tonul.

El mi-a zis sa tac, mi-a astupat gura, m-a strans de barbie si a inceput sa ma bata. S-a intamplat la el, la magazin. A daramat rafturile. Eu nu am facut nimic, nici nu l-am impins. Imi zicea ca ma omoara, ca ma distruge. M-a muscat de nas, de fata, de buza pana mi s-a dezlipit de gingie, mi-a smuls parul din cap. Un trecator a vazut ca ma lovea si a sunat la politie, cu ajutorul lor am scapat.

Am ramas cu el pentru ca am crezut ca, in sinea lui, ma iubeste si ca o sa ii para rau. Dar m-a batut in continuare, mi-a dat cu pumnii la tampla. Nici nu m-a ajutat sa ma ridic. Dimineata, cand s-a trezit, l-am vazut ca se filma cu telefonul si spunea ca eu l-am batut. Am fost la IML si la politie. Ma dor oasele, am vanatai”, a mărturisit Cristina la WOWbiz.

Citește și: VIVA! de Iunie. Andreea Bălan, pictorial exclusiv alături de cele două fetițe. Vedeta a povestit totul despre divorțul de George Burcea și despre cum e să fii mamă singură, la 35 de ani! EXCLUSIV

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton