Irisha, prima reacție după eliminarea de la Survivor: „Apreciez mult...”

 Mirea Roxana
.

Irisha a fost eliminată de la Survivor România, după ce a avut cele mai puține voturi din partea publicului. Faimoasa a ținut să le transmită un mesaj fanilor ei, prin intermediul rețelelor sociale. Aceasta le-a mulțumit celor care au votat-o și i-au fost alături pe parcursul emisiunii difuzate de Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irisha a intrat în cursa pentru eliminare de la Survivor România alături de Elena Marin, Sorin Pușcașu și Bogdan Urucu. Faimoasa a fost cel mai puțin votată, drept urmare a fost nevoită să părăsească competiția Survivor.

i1-1i1-1

Acum, Irisha a vrut să le mulțumească oamenilor care i-au fost alături pe parcursul ei din Republica Dominicană și a scris un mesaj emoționant pe Instagram. Irisha regretă că a fost eliminată din competiție și a spus, după ce a aflat că trebuie să părăsească Survivor, că a fost victima unei strategii.

Citește și: Irisha, eliminată de la Survivor România:'Fraierilor, că m-ați votat, acum nu mai are cine să aducă puncte'

Citește și: Războinicul de care Irisha s-a îndrăgostit la Survivor:„E atât de frumos…'

Citește și: Daniela Iliescu a dezvăluit tot ce a vorbit cu Culiță Sterp, la Survivor.De ce a izbucnit Faimosul în lacrimi

Citește și: Primele imagini cu Sindy, după ce s-a întors de la Survivor.„Nu puteam să mai merg'

Irisha, prima reacție după eliminarea de la Survivor

În momentul în care a intrat în posesia telefonului, după ce a fost eliminată de la Survivor România, Irisha a fost surprinsă și emoționată să vadă cât de multe mesaje de susținere și încurajare are din partea oamenilor.

„Survivor România, pentru mine, s-a încheiat, din păcate! Vreau să vă mulțumesc din toată inima pentru susținerea și voturile voastre. Va sunt recunoascatoare și apreciez mult de tot.  Îmi explodează telefonul efectiv, curg mesajele de la voi. Mesaje pline de empatie, respect și încurajare. Sunteți mult prea importanți pentru mine și parcursul meu in tot ce fac, mereu sunteti alaturi de mine și pentru asta va sunt recunoscătoare. Va iubesc si va mulțumesc.

Din cauza fusului orar, nu apuc sa citesc și sa răspund tuturor, dar promit s-o fac in cel mai apropiat timp. Dorm puțin și când ma trezesc, vin cu răspunsuri, story uri interesante', a scris Irisha pe Instagram, după ce a fost eliminată de la Survivor.

Irisha, eliminată de la Survivor în urma unei strategii

Irisha consideră că a fost eliminată de la Survivor în urmai unei strategii făcute de Faimoși.

„Am zis că acum două săptămâni se nominaliza sportiv, acum se nominalizează pe social dintr-odată. Acum o săptămână au început băieții, Sebi și Zanni, Ralucuța, Ralucuța, nu știu ce conturi reglează ei și nu mă interesează. Faptul că nu sunt de acord cu ei sau nu halesc glumele lor de clasa 8-a îi face pe ei să creadă că am ceva cu ei. Nu, nu am nimic personal cu ei.

Asta e, m-au votat. Cel mai important e că nu e pe criterii sportiv, acolo e bine. Nu ne înțelegem verbal, asta e partea a doua. M-am așteptat, nu sunt șocată, încep să mă obișnuiesc, e a doua oară și sper să mă salveze publicului. Dacă mă salvează o să le fiu recunoscătoare, dacă plec, o să mă uit din exterior de acasă și o să le zic, fraierilor, că m-ați votat, acum nu mai are cine să aducă puncte, în spirit de glumă‘, declara Irisha, după ce a fost eliminată de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton