Irisha de la Survivor a ajuns în România: "O să taxez băieții care m-au votat dacă..."

 Cica Cristina
.

Irisha a ajuns în România, după ce a fost eliminată de la Survivor. După un zbor cu peripeții din Republica Dominicană, artista a făcut primele declarații de pe aeroport, privind strategia care s-a făcut privind eliminarea sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irisha a fost eliminată, la finalul săptămânii trecute, de la Survivor România, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului, dintre cei nominalizați. Irisha a fost nominalizată de către colegii ei, în primul consiliul de nominalizare al săptămânii. Zanni, favoritul publicului a nominalizat-o pe Elena Marin, iar la Războinici în peicol de plecare au fost Sorin Pușcașu și Bogdan Urucu.

Irisha-Survivor-2Irisha-Survivor-2

Irisha a ajuns în România

Irisha a obținut cele mai puține voturi și a fost nevoită să părăsească competiția. Arstista a ajuns în România, după un lung zbor din Republica Dominicană, care nu a fost lipsit de peripeții.

Irisha a precizat că a fost greu în competiție și că de acasă lucrurile par mult mai simple. În ceea ce privește eliminarea sa, a precizat că nu poate da vina pe o singură persoană, menționând că a fost în mod clar o strategie.

Citește și: Irisha, probleme la întoarcerea în România, după ce a fost eliminată de la Survivor:'Mare scandal în avion'

Citește și: Irisha, despre relația dintre ea și Culiță Sterp, la Survivor:„Stăteam ore întregi cu el și…'

Citește și: Cristina Spătar s-a despărțit de iubitul tinerel. Primele declarații despre bărbatul cu care a fost surprinsă:'Nu știu cum va reacționa'

Citește și: A murit scriitoarea Ileana Vulpescu, autoarea romanului „Arta conversației'

Irisha, primele declarații după întoarcearea de la Survivor

'Greu. De acasă se vede mai ușor. În momentul în care am plecat am zis că dacă-i așa cum se vede la televizor sigur o să fie nu neapărat ușor, dar mediocru ca si tot…când am ajuns acolo, mi-am dat seama că traseele sunt de 10 ori mai grele, că trebuie să depui mult mai mult efort fizic decât se vede la televizor.

Pe eliminarea mea nu pot să dau vina pe cineva în persoană, dar a fost o strategie categoric, drept urmare s-a votat..am fost propusă spre eliminare și am ieșit. Nu vreau să învinuiesc pe nimeni, eu am dat tot ce-am putut, s-a văzut pe trasee…dar dacă săptămâna asta sau cea care urmează, fetele nu vor aduce puncte, o să taxez băieții care m-au votat',  a spus Irisha, potrivit wowbiz.ro.

Irisha: „Mi s-a părut complicat'

Condițiile au fost extrem de grele, dar cu toate acestea, Irisha a subliniat că a fost cea mai tare experiență din viața ei.

'Mi s-a părut complicat…căldura aia toridă, sunt 33 de grade dar se simțeau ca 43..noi trebuia să dăm randament, dar nu aveam energie pentru că nu mâncam. Tot pachetul mi s-a părut complicat, dar pe altă parte, cea mai tare experiență din viața mea',  a mai spus Irisha, la întoarcerea de la Survivor.

Irisha: „Zanni are mintea ascuțită'

Irisha a vorbit și despre cei pe care îi consideră cei mai puternici oameni din competiție și cine ar putea câștiga Survivor.

'Puțin dificil și complex este Zanni. Are mintea ascuțită, i-am zis de la început. În momentul în care am vorbit o zi, două, trei i-am zis: 'Zanni, vezi că ai mintea foarte ascuțită'.  Și s-au adeverit spusele mele. Văd mai mulți câștigători, văd și pe cineva de la războinici, pentru că sunt mulți foarte buni pe traseu. Câștigătorul trebuie să aibă un pachet. Din echipa noastră cred că e Culiță, Elena, Zanni și de la războinici Marius și poate Andrei. Eu pe ăștia îi văd finaliști, chiar abia aștept să vină finala, să văd dacă am dreptate', a conchis Irisha.

Sursa foto: Facebook, captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton