Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea de Dragobete: "Dragostea este îndelung răbdătoare"

 Cica Cristina
.

Irina Tănase a transmis un nou mesaj de dragoste pentru Liviu Dragnea de Dragobete.

1.-Irina-Tanase-2-11.-Irina-Tanase-2-1

Fostul lider al PSD se află la închisoare, iar partenera sa, Irina Tănase pare că suferă din pricina distanței. A postat pe Instagram o imagine cu un aranjament floral în formă de inima, alcătuit din trandafiri albi și roșii. Lângă flori se observă și o fotografie înrămată, în care Alexandra Tănase se sărută cu Liviu Dragnea.

Citește și: Ce a făcut Irina Tănase în ziua în care Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare

În dreptul imaginii, Irina Tănase a scris și un citat cunoscut în limba engleză, pe care l-a mai scurtat puțin: „Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate (…) Dragostea protejează întotdeauna, crede totul, nădăjduieşte totul, speră mereu și persevereză. Dragostea nu dezamăgește niciodată”.

Irina Tănase i-a transmis un mesaj social-democratului și de Valentine’s Day.

Citește și: De ziua lui, Liviu Dragnea a primit o declarație de dragoste surprinzătoare din partea iubitei lui, Irina Tănase: „Te iubesc cu patimă'

Irina Tănase a postat tot pe rețelele de socializare mesajul pentru politician: „Dacă cineva m-ar întreba ‘Ce înseamnă pentru mine iadul?, aș răspunde cam așa ‘Distanța dintre doi oameni care se iubesc’.

Pentru a avea ocazia să îl vadă cât mai des, Irina Tănase s-a făcut mediator.

Relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase a devenit oficială în 2013.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea de Valentine’s Day:”Iadul este distanța dintre doi oameni care se iubesc”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton