Irina Nicolae, siluetă de invidiat la 41 de ani. Dieta cu care a slăbit 25 de kilograme, după naștere

 Stamen Diana
.

Stabilită de mulți ani la Budapesta, alături de soțul său, fosta componentă a trupei A.S.I.A, Irina Nicolae, își trăiește visul cu ochii: a devenit mamă anul trecut și duce o viață de vis. Irina ne-a vorbit deschis despre ce înseamnă maternitatea la 40 de ani, ce dietă a ținut după naștere, ce crede despre depresia postnatală și de ce nu consideră că duce o viață privilegiată.

Cum te menții în formă la 41 de ani, ce diete ții, ce stil de viață ai?

Diete nu am ținut niciodată înainte de sarcină, dar după ce am născut am apelat și eu la ajutorul acestora, însă numai după perioada de alăptare. Alăptarea a fost primul pas în recâștigarea siluetei pierdute. Sarcina mi-a adus în plus 25,5 kg, deși nu arătam deloc ca un om care a luat atât de multe kilograme, dar cântarul asta îmi indica. Am făcut sport atât pe perioada sarcinii, cât și după ce am născut. La câteva zile, îmi amintesc că a venit o fizioterapeută care m-a învățat câteva exerciții pe care trebuia să le fac zilnic până ce urma să am OK-ul doctorului pentru a începe un program de sport susținut, dar recunosc că, la două săptămâni, eram deja pe bandă… Afară era destul de rece, nu mi se permitea să ies la plimbare cu cea mică și, fiindcă îmi trebuia puțină mișcare, era singura variantă accesibilă în acel moment. Am reușit să dau jos primele kilograme alăptând, după aceea am ținut dieta clinicii Mayo sau dieta de 13 zile, făcută de medicii clinicii Mayo pentru cei care suferă de boli cardiovasculare, dar și de obezitate, o dietă controlată, sigură din punct de vedere medical, care la mine a funcționat, ajutându-mă să scap de 4-5 kilograme în decursul celor 13 zile. Am avut o perioadă de stagnare, indiferent cât de atentă eram la ceea ce mâncam, așa că, pe 1 ianuarie, am decis că am nevoie totuși de un ajutor specializat, mai aveam 5 kilograme de dat jos, iar cea care mi-a personalizat o dietă și un program de antrenament a fost Carmen Fit. Intram în hainele vechi, dar mă deranja ceea ce vedeam pe cântar, așa că ea m-a ajutat să mănânc corect. Nu este o dietă care să funcționeze în cazul tuturor, de asta este și personalizată, dar pot spune că aveam 3 mese principale și 2 gustări. Dieta include cartofi, paste, pâine, pește, fructe de mare, carne, legume, fructe, brânză… Cam tot! Sincer, atât nu am mâncat niciodată în viața mea, dar am reușit să slăbesc și să îmi modelez corpul, și pentru asta îi mulțu-mesc. Fac în continuare programul ei de fitness, de 3 ori pe săptămână, și uneori mai schimbăm antrenamentele. Merită tot efortul! Fac sport acasă, mănânc echilibrat, zâmbesc mult, dorm și mă hidratez corespunzător. Nu am o rețetă anume, dar sportul face parte din rutina mea și cred că am noroc și de o genă bună. (zâmbește)

Coperta VIVA! iunie

Coperta VIVA! iunie

FOTO: Facebook, arhiva VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton