Irina Mohora este însărcinată a doua oară! Ce sex va avea bebelușul

 Cica Cristina
.

Vedeta de televiziune Irina Mohora a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Este în culmea fericirii, a postat deja primele imagini cu burtica de gravidă și a anunțat ce sex va avea bebelușul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irina Mohora a dat vestea cea mare chiar de Paște. Vedeta de televiziune nu-și mai încape în piele de fericire: este din nou însărcinată și a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Irina-Mohora-insarcinata-1Irina-Mohora-insarcinata-1

Irina Mohora, însărcinată pentru a doua oară

Viitoarea mămică a postat două fotografii cu burtica de gravidă. Într-una dintre acestea și-a făcut apariția într-o rochie albă, elegantă, mulată pe corp, care îi punea în evidență burtica, iar în cea de-a doua apare cu băiețelul și soțul ei. În ambele, vedeta afișează un zâmbet larg, semn că este în culmea fericirii.

De asemenea, Irina a ținut să dezvăluie și sexul bebelușului. Are un băiețel și urmează să devină și mamă de fetiță acum.

„Am o nouă dragoste de împărtășit. Fetița mea. Sărbătoare cu bucurie! Paște fericit!', a scris Irina Mohora în dreptul fotografiilor.

Citește și: Însărcinată, Larisa Udilă a povestit plâgând despre suferința cauzată de COVID-19:'Am burta ciuruită de injecții'

Citește și: Aida Parascan, însărcinată a patra oară, la 39 de ani.„A fost un șoc'

Citește și: Irina Mohora – Povestea nunţii dintr-o seară de vară

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț:„E urât să vadă copiii'/ EXCLUSIV

Cum își menține Irina Mohora silueta

Irina Mohora declara, după sarcina cu băiețelul ei, că a slăbit pentru că nu s-a putut odihni corespunzător. Nu a ținut o dietă anume, ci totul s-a datorat faptului că nu dormea suficient.

„Dinainte de a-l avea pe fiul meu, pe Zian, știam că atunci când trec printr-o perioadă foarte aglomerată și de la oboseală și nesomn, eu slăbesc. Deci oricât de mult aș mânca, faptul că nu reușeșc să mă odihnesc, organismul meu slăbește. Deci nesomnul pentru mine este cea mai bună cură de slăbire', spunea Irina Mohora în trecut, pentru Libertatea.

Pe lângă diferitele joburi pe care le-a avut în televiziune, Irina Mohora se ocupă de „Asociația Zâmbetul Îngerilor'.

Sursa foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton