Irina Deaconescu a născut o fetiță. Iubita lui Cristi Manea a avut probleme după cezariană: ”Era să leșin”

 Stamen Diana
.

Irina Deaconescu a născut o fetiță perfect sănătoasă. Cristi Manea a devenit tătic pentru prima dată și nu-și mai încape în piele de fericire. Iubita fotbalistului a avut probleme, după operația de cezariană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă, 17 octombrie, Irina Deaconescu a adus pe lume o fetiță care a primit numele Victoria. Celebra vloggeriță a sperat până în ultima clipă că va putea naște natural, însă medicii au decis că este mai bine să facă cezariană, pentru siguranța bebelușului și a mamei.

Citește și: Irina Deaconescu se dezbracă de secrete. Ce se ascunde în spatele fetei cu zeci de mii de like-uri la o poză

Iubita lui Cristi Manea este o mămică tânără și fericită. Irina Deaconescu a postat primele fotografii cu micuța Victoria și a povestit câte ceva despre momentele de la naștere.

După ce a născut, proaspăta mămică a fost dusă la Terapie Intensivă și mai apoi a fost mutată în salon. Irina Deaconescu a povestit cum a fost la un pas de leșin și care sunt problemele cu care se confruntă după operația de cezariană.

'Am vrut să fac pe smechera și era să leșin… Eu abia astăzi m-am ridicat din pat și am mers cât am putut eu pe aici (…) M-am dus să fac și eu un duș, chinul de pe lume că am zis că n-am nevoie de ajutor că fac singură totul și când am venit să-mi pun pijamaua era să leșin, efectiv nu ajungeam la butonul de panică!', a povestit Irina pe Instagram.

Citește și: Irina Deaconescu a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Cristi Manea. Surpriză de proporții pentru vloggerița însărcinată

Irina-Deaconescu-a-născut-4Irina-Deaconescu-a-născut-4

Irina Deaconescu a născut o fetiță

După ce a născut, Irina Deaconescu a postat primele imagini cu fetița ei. Iubita lui Cristi Manea a prezentat-o tuturor pe Victoria.

'Uitați pe cine am eu aici. Uitați ce guriță mică. E minusculă, nu știu de ce apară așa mare în video, dar e mică, mică', a spus Irina Deaconescu.

Fotbalistul și-a dus iubita la spital, însă din cauza noilor reguli, el nu a avut voie să asiste la nașterea fetiței sale.

Citește și: Ce face Irina Deaconescu atunci când nu e pe Instagram și YouTube. La doar 20 de ani a reușit să aibă sute de mii de fani

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton