Ionela Lucan este însărcinată. Prezentatoarea de la Antena 1 așteaptă primul copil

 Stamen Diana
.

Veste mare în showbiz-ul românesc. Ionela Lucan, prezentatoarea Observatorului de la ora 16.00, este însărcinată pentru prima dată. Vedeta așteaptă primul ei copil, iar burtica de gravidă este deja vizibilă.

Fanii prezentatoarei TV au observat burtica de gravidă și au felicitat-o pe viitoarea mămică, potrivit Spynews. Ionela Lucan nu a anunțat în mod oficial că este însărcinată, însă burtica a dat-o de gol. În doar câteva luni, viitoarea mămică își va putea strânge la piept bebelușul, iar emoțiile sunt foarte mari pentru cei doi părinți.

Nu se știe în câte luni este însărcinată vedeta și nici sexul bebelușului. Fanii au ținut să o felicite și să-i ureze sarcină ușoară Ionelei Lucan. 'Superbă! Sarcină ușoară, Ione', 'Am văzut că ai burtică de mămică, te apreciez mult și îmi ești foarte dragă', au fost câteva dintre comentariile din partea fanilor.

Ionela Lucan a ajuns la pupitrul știrilor de la Antena 1, după ce Mihaela Călin a născut și a intrat în concediu de maternitate. La începutul lunii iulie, Mihaela Călin a născut un băiețel perfect sănătos.

Citește și: Prezentatoarea Mihaela Călin și-a botezat băiețelul. Nașa a fost colega și prietena ei, Andreea Berecleanu

FOTO: Facebook

Ionela LucanIonela Lucan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton