Ioana și Ilie Năstase divorțează? "Nu se va întâmpla la notar, lucrurile au luat o turnură urâtă"

 Cica Cristina
.

Lucrurile între Ioana și Ilie Năstase păreau să meargă în direcția bună. Cu puțin timp în urmă, soția tenismenului a susținut că au purtat mai multe discuții, iar condiția pentru împăcare ar fi fost ca partenerul ei să accepte ajutorul specializat pentru a-și tempera caracterul. Totuși, incidintul de la începutul anului când au intervenit inclusiv autoritățile, au produs o ruptură care nu a mai putut fi reparată. Cei doi ar urma să divorțeze, însă nu pe cale pașnică. Ilie Năstase vrea divorțul la tribunal!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Surse apropiate familiei Năstase au precizat că lucrurile s-au înrăutățit între cei doi și ar urma să divorțeze. Separarea ar urma să aibă loc la tribunal, nu la notar cum s-ar fi așteptat toată lumea.

Ioana-Ilie-Nastase-divorteaza-1Ioana-Ilie-Nastase-divorteaza-1

Ioana și Ilie Năstase divorțează la tribunal?

Se pare că Ilie Năstase nu și-ar fi dorit un divorț pe cale pașnică.

„Da, Ioana divorțează. Mâine va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s-au înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă.

A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa”, au spus surse apropiate familiei Năstase pentru Click!

Ioana Simion și Ilie Năstase au fost protagoniștii unui scandal de proporții în luna ianuarie. Fostul tenismen și-a agresat soția, care a sunat la 112 pentru a scăpa din mâinile soțului. Atunci s-a produs marea ruptură între cei doi și, în ciuda tentativelor de împăcare, nu ar fi reușit să ajungă la un consens în acest sens.

Citește și: Ioana Simion i-a dat ultimatum lui Ilie Năstase, după ce l-a acuzat că a bătut-o:„Numai așa mă voi întoarce la el'

Citește și: De ce a fost Ioana acasă la Ilie Năstase, după ce a fost bătută:”El îmi cere să ne împăcăm”

Citește și: Ioana Ginghină a avut COVID-19! Cum se simt actrița, iubitul și fiica ei:„Am redus ieșirile, fac și vaccinul'/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat.O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Condiția pusă de Ioana Simion pentru a se împăca cu soțul ei

Mai mult, pentru a-i obține iertarea, Ioana a avut o condiție pentru Ilie Năstase, după cum a declarat chiar ea.

Nu vreau să mai fiu amăgită, nu mai vreau vorbe goale. Nu ne-am împăcat, dar nu ca să îl pedepsesc, nu ca să îi arăt că sunt eu a naibii. Ci pur și simplu pentru că nu mai pot accepta același tip de relație ca și până acum.

Vreau mai mult respect, mai mult timp. Ilie a fost de acord să ne dăm timp. Oricât este nevoie, trei luni, șase. Avem mai multe de pierdut dacă ne grăbim, decât dacă o luăm pas cu pas.

Nu vreau să ne mai facem de râs peste tot, să ne știe toată țara. Avem și noi o vârstă, vreau să trăim frumos și să ne facem viața mai ușoară. I-am cerut doar să se liniștească, ca să pot trece cu tot sufletul peste acele amintiri oribile. Trebuie să lucreze mult cu el, să ceară ajutor specializat pentru a-și tempera caracterul. Este coleric uneori. Trebuie să se liniștească. Numai asta vreau de la el și numai așa mă voi întoarce cu totul la el', a povestit Ioana Simion.

Ilie Năstase, acuzat că a bătut-o pe Ioana Simion

Ilie Năstase și-ar fi bătut soția, Ioana Simion fiind cea care a sunat la 112 pentru a cere intervenția Poliției. De altfel, femeia a și recunoscut incidentul și a povestit cele întâmplate.

E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare, a declarat Ioana Năstase pentru Prosport, după ce ar fi fost bătută de Ilie Năstase și a reclamat la 112.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton