Ioana Grama a născut o fetiță perfect sănătoasă. Primele imagini cu Ayana: ”Este perfectă”

 Stamen Diana
.

Bucurie mare în familia cunoscutei bloggerițe din Cluj. Ioana Grama a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar emoțiile au fost foarte mari. Micuța Ayana le-a umplut sufletul de fericire celor doi părinți.

Ioana Grama a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă care a primit numele Ayana. Numele fetiței este de origine africană și înseamnă floare frumoasă. Bruneta a născut duminică dimineață la ora 3.37. Ioana Grama a vrut să nască natural și a reușit să facă acest lucru. Fericirea pe care o simte proaspăta mămică nu poate fi descrisă în cuvinte, iar în scurt timp va fie externată și va merge acasă împreună cu fetița ei, unde i-a pregătit totul până la ultimul detaliu.

„Suntem bine. Ayana este perfectă. Am născut natural, la 3.37 şi până acum trei ore am avut-o cu mine, am alăptat, a fost minunat. Am trimis-o să mă pot odihni şi încerc să dorm pe reprize. Naşterea naturală e miraculoasă. Nu mă doare nimic şi merg singură la baie. Vă pup şi vă mulţumesc pentru toate gândurile minunate”, a scris Ioana Grama pe una dintre rețelele de socializare.

Ioana Grama, despre iubitul ei: 'Nu intenționam să mă îndrăgostesc'

Bruneta a fost extrem de discretă cu relația sa până la începutul lui 2019, invățându-și lecțiile din trecut și preferând să țină de data aceasta viața personală departe de ochii curioșilor. Recent, însă, aceasta i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste în social media iubitului său: 'Când l-am întâlnit pe Alex prima dată trebuie să vă spun că nu intenţionam să mă îndrăgostesc, având în minte toate experienţele mele din trecut. Dar s-a întâmplat, când este să fie, universul are grijă de toate. Dacă nu îţi oferi şansa să trăieşti acea experienţă, n-o să ştii niciodată cum ar fi fost. Deci da, îndrăgosteşte-te, fii curios, umple-ţi inima de fericire şi trăieşte cele mai frumoase momente ale vieţii. Te iubesc, Alex! Îţi mulţumesc că mi-ai arătat încă o dată ce înseamnă dragostea adevărată.'

Citește și: Ioana Grama s-a căsătorit civil

FOTO: Instagram

Ioana Grama a născutIoana Grama a născut

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton