Ioana Ginghină, în autoizolare cu fiica sa și cu iubitul. Cum merge noua relație: ”Am mai ars niște etape și am mai scăpat de niște frici inutile” / INTERVIU

 Oana Popoiag
.

Ioana Ginghină a trecut prin multe în ultimul an. După divorțul de Alexandru Papadopol, urmat de tot felul de schimbări și emoții de gestionat, acum trebuie să înfrunte o nouă realitate: pandemia de coronavirus. Frumoasa brunetă ne-a mărturisit cum decurge viața în izolare alături de partenerul ei, dar și ce urme a lăsat asupra sa acest ultim an și ce lecții a avut de învățat.

Ce mai faci, Ioana? Eu te-am simțit de când ne-ai vizitat în redactie la Viva că ești calmă și senină, dar pe mulți ne-a dat peste cap această perioadă ciudată și tensionată. Cum te-ai adaptat la noua realitate?

Da, asa este, sunt și mai calmă și mai senină de când cu noua realitate. Pentru mine a fost încă o lecție pe care voiam de mult să o exersez, dar nu prea îmi ieșea. Trăitul în prezent este cel mai ușor de făcut în această perioadă și este secretul fericirii, deci mi se pare că ar trebui să ne antrenăm cât mai avem încă timp. Apoi vom intra iar în nebunia vieții de zi cu zi și nu știu cât ne vom mai da timp să ne observam.

Ești în autoizolare nu doar cu fiica ta, Rux, dar și cu iubitul tău. Cum va adaptați la viața în comun, 24 de ore din 24? La drept vorbind, e o proba grea și pentru cupluri vechi, darămite pentru cele noi.
Pentru cuplurile vechi ar trebui să fie o gură de aer această perioadă, o nouă lună de miere. Noi suntem O.K, chiar foarte bine. Știi cum e, nimic nu e întâmplător. Așa am mai ars niște etape și am mai scăpat de niște frici inutile. Ne-am creat o rutină, ne-am obișnuit fiecare cu programul lui și mai avem un mare avantaj, curtea și spațiul. Avem fiecare loc pentru a desfășura activitățile pe care și le dorește.

Dar fetița ta, Ruxandra, cum se adaptează? Și cum ține legătura cu tatăl ei?
Ruxandra este foarte fericită. Are toată atenția din toate părțile. Ține legătura cu tatăl ei, ba chiar s-au văzut acum, după sărbători. Ușor, ușor, încercăm să revenim la normal. Frica asta ne-a paralizat puțin, dar chiar nu putem trăi așa în autoizolare.

Ioana, ultimul an a fost extrem de solicitant pentru tine. A fost divorțul, nebunia mediatică inerentă, acum a venit și pandemia. Privind retrospectiv, ce urme a lăsat asupra ta acest ultim an? Și cu bune, și cu rele.
A fost anul în care m-am dezvoltat personal. Citeam mult, lucram la asta, însă transformarea și, să-i zicem, practica a fost abia când am avut material de lucru. Nu pot spune că n-am rămas cu urme, care probabil se vor șterge ușor, în timp. Nu mă grăbește nimeni. Însă nici nu pot să-l trec la cel mai urât an. Una peste alta, să știi că n-a fost chiar așa de rău. Am trecut prin altele mult mai grele.

Ioana GinghinăIoana Ginghină

Foto: VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton