Ioana Ginghină a primit inelul de la partenerul ei și vorbește despre căsătorie: "Avem noaptea nunții în fiecare noapte"

 Cica Cristina
.

Bat clopote de nuntă în showbiz? Ioana Ginghină a primit un inel de partenerul ei, chiar dacă nu cel de logodnă încă, însă vedeta este pregătită să pășească din nou spre altar. Iată ce spune actrița despre o nouă căsătorie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni că Ioana Ginghină și-a refăcut viața și este mai fericită ca niciodată. A găsit fericirea după divorț, iar aceasta este completă dat fiind că fiica ei îl acceptă pe noul iubit.

Se pare chiar că relația se îndreaptă cu pași repezi către o căsnicie. Încă nu au trecut la următorul nivel cu relația, dar vedeta a primit deja un inel, chiar dacă nu este deocamdată cel de logodnă.

Ioana Ginghină: „Am primit un inel”

Ioana Ginghină a povestit că a fost surprinsă de ziua ei de naștere cu un inel de la partener. Actrița s-a bucurat, chiar dacă nu a fost vorba despre „acel inel”. Totuși, vedeta a ținut să sublinieze că este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă.

„Am primit un inel, dar nu e ăla care trebuie. Nu a fost cu oferta, doar cadou așa, cadou de ziua mea. E unul pe auriu. Pentru mine căsătoria mi se pare importantă atunci când construiești alături de cineva, chiar dacă nu duce până într-un final, ai ceva. Ca să tragi la aceeași căruță trebuie să ai contractul ăla. De asta aș mai îmbrăca rochia de mireasă. Aș mai vrea, de ce nu?', a declarat Ioana Ginghină la o emisiune tv.

Ioana Ginghină: „Am vorbit despre căsătorie”

Dacă nu a fost să fie acum nu înseamnă că nu se va întâmpla în viitor. Poate chiar mai curând decât ne-am imagina, dat fiind că fericitul cuplu a avut deja discuții despre căsătorie.

Mai mult, Ioana Ginghină a povestit că și-au cunoscut reciproc părinții și au rămas cu o părere bună, numai că viitorii cuscri nu au avut încă această ocazie. Ei speră că reuniunea ar putea avea loc cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„Am vorbit despre căsătorie că probabil că acolo se vor duce lucrurile, dar nu poți nici să te grăbești, e și pandemia asta, nu poți să faci nuntă. Avem noaptea nunții în fiecare noapte. Vreau să mă duc de Sărbători și la părinții lui și la părinții mei. Ai noștri nu s-au cunoscut reciproc. M-a întrebat mama mea ce părere am de mama lui. Chiar e drăguță', a mai spus Ioana Ginghină.

Cum a primit fiica ei vestea că are iubit

Actrița susține că, de-a lungul timpului, a încercat să fie mereu sinceră cu fiica sa. Nu au avut secrete și nu și-a dorit nicicând să o mintă, în aceeași măsură în care nici ei nu-i place să fie mințită. În plus, a avut grijă să-și respecte întotdeauna promisiunile față de ea, fără nicio excepție absolut.

Vedeta a pregătit detaliat momentul în care a ales să-i spună fiicei sale că există o prezență masculină în viața ei:

Ioana-Ginghina-1Ioana-Ginghina-1

„I-am gătit paste cu brânză și desert și într-un mod cât se poate de normal, i-am spus că mă întâlnesc cu cineva, de ceva timp. Am subliniat în discursul meu, că ea va fi întodeauna prioritatea mea, ceea ce înseamnă că nu îi voi prezenta această persoană decât când voi simți că este momentul, iar momentul va fi când voi știi că este ceva pe termen lung. Terapeutul m-a avertizat că va fi o confuzie amestecată cu emoție, dar că în final Ruxi va fi fericită pentru că eu sunt fericită', a relatat actrița.

Citește și: Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit

Citește și: Ce dietă a ținut Ioana Ginghină.Cura de struguri, explicată pas cu pas

Citește și: Bianca Drăgușanu, decizie radicală după ce Alex Bodi a părăsit-o pentru Daria Radionova:se mută din țară! Ce se întâmplă cu fetița ei, Sofia

Citește și: Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a căzut și s-a umplut de vânătăi.Cum se simte prezentatoarea Chefi la Cuțite, acum

Ioana Ginghină a trecut prin emoții teribile înainte ca fetița ei să aibă prima reacție. Apoi, au urmat întrebările:

„Când i-am văzut fața, care exprima ceva între zâmbet, șoc, poate și puțină groază, m-am simțit cea mai egoistă mamă. Mă gândeam cum pot să rănesc acest copil care a fost rănit atâta timp. Cum am putut să ma gândesc la fericirea mea? Aveam voie? Cred că acele câteva secunde au fost pentru mine, cele mai lungi secunde din viața mea. Vina mea creștea, egoismul devenea din ce în ce mai clar. Am făcut o alegere pentru mine, pentru că mă simțeam singură și îmi era dor de prietenia, tovărășia unui bărbat în viața mea. În timp ce gândeam niște cuvinte logice și care ar putea repara daunele pe care tocmai le făcusem, Ruxi a sărit de pe scaun și m-a îmbrățișat. Apoi luminată la față, cu ochii mari și curioși a început să-mi pună întrebări, multe și rapide„, a mai povestit Ioana Ginghină.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton