Ioana Ginghină a împlinit 42 de ani. Vedeta și-a făcut de cap la Roma. Cu cine și-a petrecut prima zi de naștere fără Alexandru Papadopol

 Oana Popoiag
.
Ioana Ginghină vârstăIoana Ginghină vârstă

Ioana Ginghină a împlinit vârsta de 42 de ani. După un an extrem de greu și dureros, frumoasa brunetă și-a luat viața de la capăt. Prima aniversare fără Alexandru Papadopol, cu care a fost căsătorită 12 ani, o prinde divorțată, dar nu singură. Ioana își face de cap la Roma zilele acestea.

Ioana Ginghină a avut un an extrem de greu, după separarea de Alexandru Papadopol și momentele dificile cauzate de decizia actorului, dar nu a fost ferită nici după divorț de durere. La scurtă vreme după ce au divorțat la notar, Alexandru Papadopol a fost surprins sărutându-se pe stradă cu actrița Adriana Titieni, despre care nu se știa aunci că divorțase de un an și jumătate de Adrian Titieni.

Ce a făcut Ioana Ginghină de ziua ei. Vedeta a împlinit vârsta de 42 de ani

În acest context, Ioana a decis că de ziua sa de naștere este cazul să rupă norma și să aibă o aniversare de neuitat. Cei 42 de ani pe care tocmai i-a împlinit o prind divorțată, dar nu și singură, deoarece vedeta a plecat într-o vacanță la Roma alături de prietenele ei cele mai bune.

„Vine ziua mea pe 21 septembrie, vreau să plec la Roma cu nişte prietene, Ruxandra o să stea la Alexandru. S-a întâmplat ca în weekendul acela el să fie în Bucureşti. Deci ne înţelegem, adică nu mai ţinem cont neapărat de ce scrie pe hârtie. Cred că de la 30 de ani nu mi-am mai ţinut ziua. Anul acesta, am zis că ori o fac lată, o megapetrecere la mine acasă, ori plec undeva. Petrecere la mine acasă însemna multă treabă pentru mine şi, cum în ultimul timp nu ştiu cum să scap de treabă, mai bine plec într-o vacanţă”, a declarat Ioana Ginghină în urmă cu câteva zile, potrivit Libertatea.ro.

Foto: Instagram

Citește și:

Angela Gheorghiu și iubitul ei cu 22 de ani mai tânăr au împlinit 6 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi!

Transformarea fabuloasă a lui Omar Arnaout, copilul-minune de la Next Star. Era un copil plăpând, iar acum este o frumusețe de băiat!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton