Însărcinată în șase luni, Gina Pistol s-a pozat cu burtica la vedere. Ce pofte are iubita lui Smiley

 Stamen Diana
.

Însărcinată în cel de-al treilea trimestru, Gina Pistol se mândrește cu burtica de gravidă. Iubita lui Smiley a vorbit despre poftele bizare pe care le are.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De când a anunțat că este însărcinată, Gina Pistol nu se mai ferește deloc să-și arate burtica de gravidă. Iubita lui Smiley își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă cu sarcina ei. Recent, vedeta de la Antena 1 a postat pe una dintre rețelele de socializare imagini despre rutina ei de îngrijire în perioada sarcinii.

Gina Pistol și-a arătat burtica de gravidă în toată splendoarea ei, iar peste trei luni urmează să aducă pe lume primul ei copil. Cu siguranță nerăbdarea este mare, însă viitoarea mămică se bucură în fiecare clipă de fiecare zi a sarcinii sale. Iubita lui Smiley are mare grijă ca sarcina să fie monitorizată în permanență și să nu existe niciun fel de problemă cu micuța.

În bustieră și halat pufos, Gina Pistol și-a arătat burtica de gravidă. Vedeta are mare grijă de ea în această perioadă și a arătat tuturor ritualul ei de îngrijire pe parcursul sarcinii.

Gina Pistol a vorbit și despre poftele pe care le are. „Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți', a spus vedeta. Iubita lui Smiley a mărturisit că a avut poftă de hummus atunci când s-a întors de la filmări.

Gina-Pistol-burtică-de-gravidă-2Gina-Pistol-burtică-de-gravidă-2

Medicii i-au spus că nu poate face copii

Vedeta a așteptat să treacă de primul trimestru și să se asigure că totul este în regulă cu bebelușul, apoi a anunțat că este însărcinată. Deși medicii i-au spus că nu poate avea copii, iată că o minune a apărut în viața Ginei Pistol.

Citește și: Emoții pentru Gina Pistol! Ce a aflat vedeta, însărcinată în luna a șasea, după ultimul consult medical: „Tocmai am…”

Citește și: Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a căzut și s-a umplut de vânătăi. Cum se simte prezentatoarea Chefi la Cuțite, acum

Citește și: Gina Pistol le-a arătat fanilor prima ecografie a fetiței ei și a lui Smiley! Cum decurge sarcina

Citește și: Cum arată Gina Pistol, însărcinată în al doilea trimestru, îmbrăcată în rochie mulată. A spus că are probleme cu retenția de apă

'Dumnezeu a avut alt plan. De-aia am ținut secret atâtea luni. Vârsta, analizele mele nu mă recomandau pentru a rămâne însărcinată natural. Am făcut un test de sarcină, ieșise o linie perfectă, una mai ștearsă. Am crezut că nu am făcut ceva bine. Am lucrat mult în ziua aia, ți-am zis să nu te culci, că vreau să îți spun ceva. Am ajuns pe la 1 jumatătate dimineața, am luat testul și i-am zis lui Andrei – cred că sunt însărcinată. Și ne uitam unul la altul și râdeam. Nu știu să explic starea aia. Îmi era frică să mă gândesc. În lunile ce au urmat, totul era nesigur… dar acum totul este în regulăVrem să numim fetița… Regina (glumește)', a declarat Gina Pistol.

Vedeta de la Chefi la cuțite și Smiley vor avea o fetiță. Cei doi așteaptă cu mare nerăbdare să-și strângă bebelușul la piept. Micuța va veni pe lune la începutul anului viitor.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton