Incredibil cum arată sora mai mică a Andreei Marin. Este o blondă cu ochi albaștri de o frumusețe rară!

 Oana Popoiag
.
sora Andreei Marinsora Andreei Marin

Extrem de discretă când vine vorba despre familia ei, Andreea Marin își ține departe de ochii curioșilor familia. Nu mulți știu că vedeta are o soră mai mică. La fel de frumoasă, dar total diferită, căci are ochii albaștri și este blondă.

Andreea Marin nu a fost deloc ferită de necazuri în viață, pierzându-și mama la o vârstă extrem de fragedă și rămânând și fără tată în urmă cu doi ani. Puțini știu însă că vedeta are un sprijin de nădejde în sora ei mai mică, Cristina, cu care are o relație foarte apropiată, deși cele două sunt extrem de diferite. Lucru cât se poate de vizibil în ultima fotografie postată de Andreea pe Instagram, unde îi urează 'la mulți ani!' surorii ei, o blondă superbă cu ochii albaștri.

Andreea Marin și sora ei arată diferit și au ales meserii diferite

Cristina a moștenit în mod evident ochii albaștri ai tatălui lor, la fel ca și Violeta, fiica Andreei și a lui Ștefan Bănică. Cele două surori sunt legate și de faptul că ambele sunt mame, Cristina având doi copii. Dar dacă Andreea a ales o viață în lumina reflectoarelor, sora ei a preferat una discretă, activând ca femeie de afaceri. La un moment dat, Cristina a deținut un restaurant cu specific italian.

'Îi admir vocația de mamă. Este o mamă extraordinară! Ea și soțul ei sunt pe aceeași lungime de undă la acest capitol: își cresc copiii singuri, fiind ajutați doar ocazional de bunicii micuților. (…) Noi am rămas însărcinate aproape în același timp, pentru că între primii noștri copii, Violeta și Luca, băiețelul cel mare al Cristinei, este o diferență de 5 luni', a declarat în urmă cu câțiva ani Andreea pentru adpm.ro.

'Odinioară, eram două surori ce își petreceau timpul liber împreună „ca fetele' și se bucurau să împărtășească orice noutate sau curiozitate. Peste timp, am devenit mămici și astăzi ieșim cu fetele noastre, ce au aceeași diferență de vârstă ca și noi, retrăind parcă propria copilărie când le priveam așa cum sunt, vesele, pline de energie, de întrebări și ghidușii. (…) Avem domnișoare cu acte în regulă, ce să mai vorbim', a scris, cu altă ocazie, Andreea Marin pe pagina sa de Instagram.

Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Cum arată soacra lui Vladimir Drăghia și ce relație are Alice Cavaleru cu mama ei

Cum a reacționat Andreea Bălan când a aflat că nu mai poate avea copii: „M-am interesat deja de mamă-surogat!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton