Cine este și cum arată soția lui Alexandru Cumpănașu. Femeia de care s-a îndrăgostit unchiul Alexandrei Măceșanu are doar 28 de ani!

 Oana Popoiag
.
soția lui Alexandru Cumpănașusoția lui Alexandru Cumpănașu

A ieșit în evidență în calitate de unchi al Alexandrei Măceșanu, fetița din Caracal ucisă de Gheorghe Dincă, iar acum va da o nouă dimensiune imaginii sale publice: cea de candidat la alegerile prezidențiale. Iată cine este femeia din spatele lui Alexandru Cumpănașu: soția lui este o femeie incredibil de frumoasă!

Alexandru Cumpanasu a devenit una dintre cele mai vocale figuri în sfera publică după ce Alexandra Măceșanu, nepoata sa, a fost răpită, violată și ucisă cu sânge rece de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă.

Având susținere din partea opiniei publice, Cumpănașu, președinte al Asociației pentru Implementarea Democrației și președinte al CNMR, a ținut țara la curent cu drama Alexandrei și a  scos la iveală neregulile acestui caz. De când s-a aflat că va candida la alegerile prezidențiale, însă, Alexandru Cumpănașu și-a atras un val de antipatie, fiind acuzat că își construiește cariera politică profitând de notorietatea venită odată cu trista poveste a nepoatei sale.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Alexandru Cumpănașu

Viața lui Cumpănașu e acum sub lupă, unul din anănuntele personale care atrag atenția asupra sa fiind soția, pe nume Simona, o tânără de doar 28 de ani, extrem de frumoasă.

Unchiul Alexandrei Măceșanu s-a căsătorit cu Simona Baltag în toamna anului trecut, ceremonia având loc la o biserică din București. 'Este primul pas. Este pentru toată viața. Este cu tot sufletul și din tot sufletul', au anunțat cei doi după cununia religoasă.

Simona Baltag, o brunetă delicată, are 28 de ani și, ca și soțul său, conexiuni cu lumea politică. A fost în trecut consilieră a Vioricăi Dăncilă, funcție la care a renunțat la începutul lui 2018 pentru a deveni apoi secretar general al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR), condusă chiar de viitorul său soț.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton