În sfârșit, Andreea și Cabral Ibacka au postat fotografii cu fetița lor! Cum arată micuța Namiko și cu cine seamănă

 Cica Cristina
.

Namiko are un an și jumătate și, până la acest moment părinți, Andreea și Cabral au evitat să posteze imagini clare cu chipul fetiței lor. Într-un filmuleț postat chiar de mama sa, putem observa cât de drășălașă și frumușică este!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Acum, că avem imagini clare, putem constata cât de frumușică este Namiko. Fetița a crescut, acum merge, rupe câteva cuvinte și chiar își ajută mama când are ocazia. Într-un filmuleț în care Andreea Ibacka prezintă modul în care își spală cățelușa, Maya, din rasa Cane Corso apare și fetița ei, căreia îi dezvăluie, în sfârșit, chipul.

Micuța este ca o păpușică și își face cu seriozitate treaba. Dacă mulți se întrebau cu cine seamănă micuța, acum pot descifra răspunsul.

Citește și: Bianca Drăgușanu spune stop si de la capăt! Nu mai vrea să audă de Alex Bodi, dar este pregătită pentru o nouă relație:„Vreau să trăiesc în dragoste'

De ce Cabral și Andreea Ibacka au evitat să arate chipul fetiței lor

Cabral a explicat la un moment dat motivele pentru care nu vrea să-și expună fetița.

„Ieri ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm și ei copila, pentru că ne e rușine cu ea. 1.

Altă cucoană, deșteaptă tare și ea, întreba cu un zâmbet insinuant dar tâmp dacă așteptăm să ne îmbogățească vreo revistă care să-și dorească să publice poza cu asta mică. 2.

O alta ne spunea înțepată că până și Prințul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până și Prințului, huo! 3.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vorbește deschis despre relația cu Nikolaos Papadopoulos:„Mă respectă, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare. Poate o să urmeze şi logodna'

Sigur, fiecare are dreptul să aibă orice așteptări atunci când dă „follow unuia dintre conturile noastre.Se poate aștepta să vadă copilul în imagine 360 de grade cu macro, cârpele din șifonier, se poate aștepta să vadă lista cu opționalele mașinilor pe care le avem sau poze cu exorbitante note de plată de prin cârciumi.La naiba, unii mai nebuni ar putea aștepta să vadă și black on blondes!

Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care și-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă.

Dar distanța de la un unfollow sănătos și până la a veni cu comentarii agresive sau imbecil insinuante… e cam prea mare.

  1. Numai și să întrebe dacă e mutantă / dacă mi-e rușine cu copilul meu arată cât de imbecil poate fi omul. Block.
  2. Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul șăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neștiință. Nu ne-a interesat și nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja.
  3. Dacă tot ai deschis discuția asta… eu nu consider că Prințul, oricare ar fi el, este superior altui om doar pentru faptul că are nuș ce nume de familie. Că s-a născut în familia aia nu e vreun merit.Însăși istoria coroanei este una plină de sânge, abuzuri și incorectitudine… așa că dacă tu ți-l vezi superior, e treaba ta. Eu îl văd egal oricărui om de pe planeta asta.

Ca să nu ne mai lungim… nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine’, a scris Cabral.

Citește și: Imaginea pe care o aștepta toată lumea.Cum arată Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka

Namiko-1Namiko-1

Sursa foto: Facebook, Captură YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton