În plină pandemie, Florin Călinescu s-a autoizolat la ferma sa din Argeș: ”Am o gospodărie cu purcei, rațe, bibilici, gâște”

 Oana Popoiag
.

Florin Călinescu a ales să se retragă la casa sa din comuna Bădana, județul Argeș, unde are o fermă în toată regula. Juratul de la 'Românii au talent' duce acolo o viață cu totul diferită față de cea din Capitală. Actorul se ocupă de treburile gospodărești, având în grijă tot felul de animale.

Când nu e solicitat în Capitală pentru angajamente profesionale, Florin Călinescu preferă să-și petreacă tot timpul la moșia sa din comuna Dăbana, județul Argeș, unde are o gospodărie în toată regula. În plină pandemie de coronavirus, ferma a fost, așadar, alegerea firească pentru a sta departe de pericolul COVID-19.

Florin Călinescu s-a autoizolat la moșia sa din Argeș

'Am o gopodărie cu purcei, rațe, bibilici, gâște. Am și o vulpe pe care nu am prins-o încă, din spatele casei. Eu de mai mulți ani de zile trăiesc în felul acesta și nu mi se pare că este ceva special. Nu am percepția unui apartament sau a unei garsoniere, stau pe pământ și ies mereu în curte', a declarat Florin Călinescu într-o intervenție la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Actorul a detaliat pentru Click! cum arată ferma sa și în ce constă activitatea de zi cu zi în ipostaza de gospodar.

'În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele', a dezvăluit Florin Călinescu.

Florin CălinescuFlorin Călinescu

Foto: arhiva VIVA!, PR, Facebook

Citește și: Coronavirusul i-a încurcat planurile lui Jorge. A anulat venirea fiicei sale din SUA: „Oricât de puternic aș fi, dorul de Karina mă face uneori să plâng”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton