În ce relații a rămas Jador cu Zanni, după Survivor: "De acasă s-a înțeles că..."

 Cica Cristina
.

Jador continuă seria declarațiilor despre colegii lui de la Survivor. Faimosul, care a părăsit competiția din cauza unei accidentări, nu se ferește să spună lucrurilor pe nume și a vorbit deschis despre conflictul dintre Elena Marin și Zanni, dar și despre relația lui cu Faimosul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Invitat la Teo Show, Jador a vorbit despre ce se întâmplă la Survivor. Nu și-a criticat colegii, dimpotrivă, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. El nu s-a ferit să vorbească direct despre subiectele delicate. Printre acestea s-au numărat relația lui cu Zanni, ceea ce se întâmplă cu Zanni și Elena Marin sau nominalizarea Anei Porgras, care a culminat cu eliminarea sportivei din competiție.

Jador-1-4Jador-1-4

Recent întors de la Survivor, Jador a tratat deschis o parte dintre subiectele controversate din cadrul competiției sportive. Fostul concurent a ținut să sublinieze că nu poartă ranchiună nimănui, nici măcar lui Zanni, în ciuda divergențelor pe care le-au avut.

Jador: „Nu am cum să-l urăsc pe Zanni'

Jador a subliniat că nu are nimic împotriva lui Zanni, precizând că are suflet bun și că își dorește extrem de tare să câștige competiția. L-a impresionat povestea sa de viață, la fel cum s-a întâmplat cu mai mulți concurenți din competiție, atât de la Faimoși, cât și de la Războinici.

„Real, nu m-a enervat nimeni. Probabil de acasă s-a înțeles că Zanni mă ura. Eu nu am cum să îl urăsc pe băiatul ăla, e un copil bun, își dorește foarte mult să câștige. E un copil bun, are o situație financiară nașpa, dar nu am cum să urăsc un om care își dorește atât de mult să câștige.

Mai spunea lucruri, a crescut la casa de copii, dar are un suflet foarte bun. Eu sunt binecuvântat de Dumnezeu, iubesc pe fiecare în parte, am empatizat cu fiecare în parte. Îi iubesc pe toți, real, am mâncat din aceeași farfurie', a declarat Jador în direct, la Teo Show, după revenirea în România de la Survivor. 

Jador: „Elena Marin e mai ambițioasă decât Zanni'

Tot despre Zanni, Jador a mai spus că este unul dintre cei mai ambițioși oameni, cu precizarea că Elena Marin ar fi și mai ambițioasă decât el.

„Zanni e un băiat foarte bun, nu e atât de rău pe cât vrea să pară. E unul dintre cei mai ambițioși oameni. El cu Elena Marin. Dar Elena este și mai ambițioasă. Pe el îl așteaptă Alex Velea cu Antonia, proiecte frumoase, pe ea poate nimeni, de aia e atât de ambițioasă', a mai precizat Jador.

Tot despre Elena Marin, Jador a mai spus: „are o educație aleasă și e înțeleasă greșit. Are o educație cum nu aveam niciunul de acolo', a mai subliniat el.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jador și Culiță Sterp, după Survivor:„Să nu mai zică nimeni nimic'

Citește și: Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor:”Am crezut că nu te descurci”

Citește și: Zanni se declară terorizat de Elena Marin, la Survivor:”M-a făcut psihic”

Citește și: Giulia și Vlad Huidu au fost despărțiți un an și jumătate. Cum s-au împăcat:„Am luat-o de la zero'/ EXCLUSIV

Jador a explicat de ce a nominalizat-o pe Ana Porgras

Tot acum, Jador a mai ținut să lămurească încă o dată motivul pentru care a nominalizat-o pe Ana Porgras. Faimosul, care a spus mereu că între Ana Porgras și Zanni ar fi mai mult decât o simplă prietenie, și-a susținut punctul de vedere.

„Ana Porgras era de un bun simț ieșit din comun. Era bună, nu merita nominalizată, dar a trebuit să fac o nominalizare. Moroșanu nu ieșise niciodată favorit. Eu am crezut că Ana are voturi, Zanni era iubit, ea era cu Zanni. Nu am vrut așa ceva, sunt sigur că nici ea nu ar putea vorbi urât la adresa mea. Exista o probabilitate la fiecare să iasă, Ana fiind cea mai nouă, nu aveam pe cine', și-a explicat Jador opțiunea de atunci.

Jador: „Sebi a vrut să facem niște strategii'

Tot acum, Jador a vorbit și despre colegul lui, Sebastian Chitoșcă, cu a cărui poveste a empatizat, în egală măsură. Cântărețul a spus că îl admiră, mai ales că a renunțat la cariera lui pentru a se ocupa de îngrijirea și tratamentul fratelui său.

„Își dorește mult să rămână în competiție. La un moment dat, s-a dat pe lângă mine să facem niste strategii, dar nu am putut', a mai mărturisit Jador.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton