Imagini de colecție de la nunta lui Gino Iorgulescu din anul 2000. Fiul său, Mario, avea cinci ani

 Oana Popoiag
.

După ce a urcat la volan sub influența alcoolului, accidentând mortal un tânăr de doar 24 de ani, simpla rostire a numelui Mario Iorgulescu provoacă furie. În anul 2000, însă, la nunta părinților săi, acesta era un băiețel de doar cinci ani, despre care nu și-ar fi închipuit nimeni că va ajunge protagonistul unei orori.

La cinci luni de la groaznicul accident provocat de Mario Iorgulescu, în care bolidul său a lovit mortal un tânăr de doar 24 de ani, băiatul lui Gino Iorgulescu se află în Geneva, unde se pare că a scăpat de pericol și a fost externat din clinica unde fusese internat în urmă cu patru luni.

Mario Iorgulescu, la nunta părinților săi, în anul 2000

Până să provoace un accident mortal după ce a urcat la volan sub influența drogurilor, Mario Iorgulescu era cunoscut prin prisma tatălui său, Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal. În anii 2000, Gino apărea frecvent în ziare, iar nunta cu frumoasa Gabriela, mama lui Mario, acum doctor în Psihologie, a fost subiect de primă pagină în publicațiile vremii.

După tragedia pe care a provocat-o, simpla rostire a numelui lui Mario Iorgulescu declanșează furie, însă în anul 2000, la nunta părinților săi, acesta era doar un copil de cinci ani, despre care nu și-ar fi închipuit nimeni că, peste ani, avea să fie protagonistul unuia dintre cele mai groaznice accidente auto.

Mario și Gino IorgulescuMario și Gino Iorgulescu

Foto: arhiva VIVA!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton