Îl mai ții minte pe Vizi Imre de la Vocea României? Cum arată după ce a slăbit 20 de kilograme

 Mirea Roxana
.

Îl mai ții minte pe Vizi Imre, de la Vocea României? Vizi Imre a participat la emisiunea difuzată de Pro TV în urmă cu aproximativ opt ani. În ultimii trei ani, acesta a trecut printr-o transformare incredibilă și a reușit să slăbească 20 de kilograme. După Vocea României, Vizi Imre nu a renunțat la muzică, ba din contră. A lansat 21 de piese în ultimii ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vizi Imre a participat la Vocea României în urmă cu aproximativ 8 ani. Acesta a declarat că lansează piese muzicale noi foarte des. Însă, Vizi Imre a spus că nu prea este compatibil cu casele de discuri. În ultimii ani, fostul concurent de la Vocea Romîniei a lansat 21 de melodii în regim propriu.

14581581_1116781211724642_6064093868999875419_n14581581_1116781211724642_6064093868999875419_n

În fiecare an lansez piese în regim propriu. Până acum am lansat 21 de piese în aceşti ani. Anul acesta lansez cel puţin o piesă pe lună. Se pare că nu prea sunt compatibil cu casele de discuri de pe la noi (bine, nici eu nu sunt un caz uşor, îs ca trenul, iar la diplomaţie sunt finuţ ca o drujbă), însă mi-am găsit locul ca song-writter la HaHaHa Production, unde chiar mă simt acasă', a declarat Vizi Imre pentru click.ro.

Citește și: Roxana, primele declarații după ce Liviu Guță a anunțat divorțul:'A zis că-l fac de rușine dacă lucrez'

Citește și: Dorina Lazăr, amintiri dureroase cu mama vitregă:„Trebuia să mă așez pe pat și mă bătea cu cureaua'/ EXCLUSIV

Citește și: Îl mai ții minte pe Ovi, care a cântat cu Paula Seling la Eurovision?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Hello Chef, o nouă emisiune la Antena 1.Ce rol va avea Roxana Blenche de la Chefi la cuțite

Vizi Imre, de la Vocea României, a slăbit 20 kg

În ultimii trei ani, Vizi Imre, fost concurent Vocea României, a reușit să slăbească 20 de kilograme.

În aproximativ 3 ani (n.r. a slăbit). M-a ajutat şi lockdownul că am putut să-mi fac o rutină. Aproximativ 20 de kilograme (n.r. a slăbit) din care 4 au revenit, dar nu mă stresez prea tare că se duc şi ele', a declarat Vizi Imre, de la Vocea României pentru sursa citată anterior.

Vizi Imre a avut parte de ajutor de specialitate pentru a reuși să slăbească. Fostul concurent de la Vocea României a apelat la un nutriționist, la un antrenor de fitness, dar și de consiliere psihologică.

Acum mi-am schimbat stilul de viaţă, mănânc muuuult mai sănătos, fac mişcare şi sunt mult mai recunoscător pentru tot ce am şi ce primesc', a mai spus Vizi Imre.

De ce a vrut Vizi Imre, de la Vocea României, să slăbească

Vizi Imre are un regim alimentar personalizat și ore fixe la care să mămânce. Fostul concurent de la Vocea României încearcă, în momentul de față un regim alimentar și mai strict.

„În momentul de faţă încercăm un regim puţin mai strict care să mă scoată din stagnare. Fast food-ul a ieşit din viaţa de zi cu zi, sincer deja nu mă mai tentează deloc. Într-un moment am hotărât că dacă voi mânca în oraş voi alege doar restaurante gourmet, m-am făcut mai pretenţios când vine vorba de calitatea mâncării', a mai spus Vizi Imre.

Solistul a luat decizia de a slăbi pentru că: „Era foarte incomod. Suflam greu, genunchii mi s-au defectat, plus ocupam mult prea mult spaţiu peste tot'.

Vizi Imre își dorește să mai slăbească

Vizi Imre nu vrea să se oprească aici. Fostul concurent de la Vocea României vrea să mai slăbească măcar încă 15 kilograme. Acesta face și mișcare, însă nu este pregătit fizic de sporturi mai grele. Solistul a încercat să reia antrenamentele de karate, dar i s-au umflat genunchii.

Fac mişcare, într-o vreme am reluat antrenamentele de karate, dar mi s-au umflat genunchii. Prin urmare am constatat că încă e prea devreme să fac antrenamente hardcore, aşa că deocamdată bicicleta şi fitness, iar când mai scap de vreo 15 kile sper să pot merge din nou la dojo', a mai mărturisit Vizi Imre, fost concurent Vocea României.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton