Îl mai ții minte pe ”Pistruiatul”? Cum arată și cu ce se ocupă acum copilul-minune al anilor '70. Necazurile nu l-au ocolit

 Oana Popoiag
.

Toată lumea știe cine este 'Pistruiatul', copilul-minune care făcea senzație în filmul cu același nume. La aproape 50 de ani de la debut, Costel Băloiu nu lucrează ca actor, așa cum s-ar aștepta majoritatea și nici nu a făcut averi. Acesta a avut un traseu neașteptat, iar în prezent lucrează ca șofer.

În anii 70, la doar 13 ani, Costel Băloiu făcea senzație în toată țara cu rolul său din 'Pistruiatul'. Supranumit puștiul-minune al cinematografiei, băiatul a devenit rapid una dintre cele mai recongnoscibile fețe, iar viitorul său părea unul glorios.

Povestea de viață a actorului care a făcut senzație în 'Pistruiatul'

'Consider că mi-am jucat copilăria. Pentru mine a fost o joacă în acest proiect. Pot să spun că încă sunt întrebat pe stradă dacă eu sunt Pistruiatul, oamenii se uită insistent. Le spun că da, mai fac o poză şi merg mai departe. Pot să spun că eram purtat ca un ou de aur. Le era frică să nu mă lovesc, să nu mă îmbolnăvesc, să nu păţesc ceva. Dacă nu filmam, era dezastru, pentru că atunci, o zi de filmare costa 45.000 de lei, cam aşa', a declarat pentru Click! Costel Băloiu.

Viitorul, în schimb, nu a fost așa cum se aștepta toată lumea. Toată lumea credea că va deveni actor, dar Pistruiatul a avut un cu totul alt traseu decât cel la care se aștepta toată lumea. Dacă în anii 70, când încă nu era major, ajunsese să câștige sume uriașe ca actor, după ce a ajuns la maturitate, problemele financiare au fost la ordinea zilei.

A început să lucreze ca taximetrist înainte de Revoluție, a fost și șofer de tir și a avut trei mariaje. Conform Cancan, 'Pistruiatul' câștigă în prezent 400 de euro pe lună ca angajat la Ministerul Educației, o sumă care nu-i poate asigura existența lui și familiei. Astfel, fostul actor a fost nevoită să-și vândă cele două mașini Dacia.

'Lucrez ca șofer la Ministerul Educației, la Unitatea de Management. Este adevărat că sunt bani mai puțini, post de bugetar, dar cu colegii mă înțeleg bine și m-am obișnuit. Alerg toată ziua prin oraș, unde este nevoie, cu mașina de serviciu', declara Costel Băloiu pentru autotestmagazin.ro.

Foto: Libertatea, captură video din filmul 'Pistruiatul'

PistruiatulPistruiatul
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton