Îl mai ții minte pe Bogdan Ionescu de la "Insula Iubirii"? Cât de mult s-a schimbat fostul partener al lui Hannelore și cu ce se ocupă acum

 Cica Cristina
.

Bogdan Ionescu de la „Insula Iubirii” s-a schimbat extrem de mult. Fostul iubit al lui Hannelore și-a lăsat părul să crească și barbă, fiind aproape de nerecunoscut! Fanii au rămas plăcut surprinși!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bogdan-Ionescu-Insula-Iubirii-1Bogdan-Ionescu-Insula-Iubirii-1

Bogdan Ionescu era un adevărat personaj la 'Insula Iubirii', iar acum aproape că este de nerecunoscut după schimbarea radicală de look! Nu doar că parcă nu a trecut timpul în ceea ce îl privește, dar achiar parcă a întinerit.

Citește și: George de la Insula iubirii a devenit tătic. Ce nume deosebit i-a ales fetiței sale:'E cea mai mare realizare a mea'

Fostul concurent de la 'Insula Iubirii' și-a lăsat părul să crească și are barbă! Bogdan postează foarte des imagini pe rețelele de socializare, pentru a-și ține fanii la curent cu activitățile pe care le mai întreprinde.

Majoritatea comentariilor în ceea ce privește noul look sunt pozitive: „E;ti sexy”, „Nu te mai tunde niciodată”, „Bună alegere”, „Mult mai bine cu păr”, „Frumoasă tunsoare”, „Nu mai semeni cu cel care erai”, „Ești un om frumos și fizic și sufletește! Bravo, să rămâi același Bogdan”.

Citește și: Nicoleta Dragne de la Insula iubirii este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă

Unii susțin chiar că ar semăna cu Jamie Dornan, în timp ce alții apreciază cât de mult au slăbit!

Ce afaceri are Bogdan Ionescu

De la terminarea emisiunii, Bogdan Ionescu a renunțat la afacerea cu tractări. S-ar fi reprofilat pe închirieri de mașini, le-a spus el reporterilor Spynews.

„Am închis business-ul cu tractări, curând voi deschide o firmă de închirieri de mașini. De asemenea, dezvolt un sistem pe network marketing și am în plan să călătoresc de toți bănuții', a spus Bogdan Ionescu.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Bianca și Liviu Gherman de la Insula iubirii au devenit părinți în mare secret. Primele imagini cu fetița cuplului

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton