Îl mai ții minte pe Aurel Moldoveanu? Transformarea e frapantă: la 60 de ani a slăbit enorm și și-a făcut intervenții estetice!

 Oana Popoiag
.
Aurel MoldoveanuAurel Moldoveanu

Aurel Moldoveanu era cândva unul dintre cei mai de succes cântăreți, însă în ultimii ani a dispărut din lumina reflectoarelor. Artistul nu a stat degeaba, însă. Anul trecut s-a căsătorit cu o femeie mult mai tânără, a devenit tată și, la 60 de ani, și-a schimbat atât de tare înfățișarea, că nu-l mai recunoști!

Aurel Moldoveanu era în anii 2000 unul din cei mai de succes cântăreți, însă vremea nu a trecut în favoarea sa. Dispărut din lumina reflectoarelor de ani buni, singurul lucru care nu s-a schimbat în viața artistului este meseria. În rest, a făcut modificări în toate aspectele vieții, inclusiv în ceea ce privește aspectul fizic.

La 60 de ani, cântărețul arată vizibil întinerit, însă transformarea fizică este mai degrabă șocantă decât benefică, după cum au observat urmăritorii săi de pe rețelele sociale. Cu chipul vizibil întins, Aurel Moldoveanu a ajuns de nerecunoscut.

În viața personală a artistului au avut loc, de asemenea, schimbări majore. În toamna lui 2018 Aurel Moldoveanu s-a căsătorit cu o femeie cu 30 de ani mai tânără, cu care avea o relație de circa un deceniu, la scurt timp după devenind tatăl unui băiețel.

Problema de sănătate a lui Aurel Moldovean. Artistul poartă mereu ochelari

În majoritatea fotografiilor din social media, Aurel Moldoveanu apare cu ochelari de soare. Explicația a oferit-o chiar artistul, la Răi, da buni. Este vorba despre o condiție medicală.

'Este absolut necesar să port ochelari​. Sunt ochelari speciali, terapeutici. Acum un an jumate, când vedeam lumină, lăcrimam. Mi-am pus picături, m-am dus la control, a fost ok… cam două trei luni. După 3-4 luni, mi-a reapărut… Am contactat un virus, cheratită virală, am avut şi două intervenţii pe cornee şi un transplant, şi nu este în totalitate rezolvată. Se rezolvă, apoi recidivează… E de ajuns să-mi scadă imunitatea puţin şi sunt praf. Zăpada mă nenoroceşte. Trebuie să port ochelari, inclusiv în momentele intime. Nu renunţ la sală, la vocalize, nu renunţ la studio', a declarat Aurel Moldoveanu.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton