Ianna Novac a trecut prin momente de groază la naștere: anestezia epidurală nu a prins. Artista a povestit toată scena în detaliu

 Oana Popoiag
.
Ianna NovacIanna Novac

Ianna Novac a adus pe lume un băiețel perfect sănătos în urmă cu două luni și este acum o mamă fericită. Însă una din cele mai emoționante zile din viața ei, când a născut pentru a doua oară, a fost una de groază. Artista a povestit că anestezia epidurală nu a prins și a simțit pe deplin durerile nașterii naturale.

Ianna Novac, fostă componentă a trupei A.S.I.A, a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lui august. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, Alexandru, aducând bucurie întregii familii.

Ianna Novac a povestit cum s-a derulat nașterea celui de-al doilea copil. Anestezia nu a  prins…

Ianna a cunoscut, însă, pe deplin sensul expresiei 'chinurile facerii' în ziua nașterii, întrucât anestezia epidurală nu a prins. Astfel, artista care a decis să nască natural a trăit pe viu durerea chinuitoare, a cărei magnitudine o pot înțelege doar femeile care au trecut prin așa ceva.

'Acei oameni de la acel spital privat nu au făcut faţă, s-au mişcat foarte lent, eu am cerut epidurală ca să nu simt în totalitate durerea şi au fost mai înceţi. Am născut ca o eroină, a fost îngrozitor. (…)

Am ajuns la recepţie cu dureri de naştere, am spus că e momentul să nasc, mi-au zis să completez dosarul. Ce să completez dosarul că am completat când am venit acum o lună, am plătit tot. Acel doctor a coborât în 15 minute, a durat foarte mult. Vreo 45 de minute internarea. Când am ajuns sus, deja venea copilul. Şi epidurala nu a prins pentru că era foarte târziu. A fost o naştere memorabilă', a declarat Ianna Novac la Antena Stars.

Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Mihai Morar și familia, pe coperta VIVA! de Octombrie! Prezentatorul TV a arătat-o tuturor pe micuța Roua – EXCLUSIV

Cel mai sexy cuplu din showbiz! Roxana Vancea, surprinsă în ipostaze tandre cu noul său iubit. Cum arată bărbatul care a i-a sucit mințile

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton