Iancu Sterp și Ella de la Puterea Dragostei, cel mai nou cuplu? Prietenii i-au dat de gol: "O place, iar ea a decis să nu se mai gândească deloc la Jador"

 Cica Cristina
.

Iancu Sterp și Ella de la Puterea Dragostei s-au apropiat din ce în ce mai mult în ultima perioadă, iar apropiații nu exclud ca cei doi să treacă curând la următorul stadiu al relației.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cuplul Ella și Jador pare să fie clar de domeniul trecutului. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este decisă să-l uite pe artist și se pare că în ultima perioadă și-a îndreptat atenția către un alt fost concurent, alături de care petrece tot mai mult timp împreună.

Este vorba despre Iancu, fratele lui Culiță Sterp, iar apropiații i-au dat de gol. Se pare că Iancu ar fi interesat de Ella, având în vedere vizitele dese pe care i le face atunci când vine în Capitală.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu:„Când realizezi că se scurge viața, abia atunci ai vrea să mai faci ceva'/ EXCLUSIV

'Toate drumurile lui Iancu duc la Ella atunci când el vine prin București, și vine cam des. A vizitat-o acasă! În plus, omul o place, este mai mult decât evident, iar ea a decis să nu se mai gândească deloc la Jador. Așa că, de ce nu ar încerca o altă variantă masculină?', au declarat apropiații celor doi pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Marcel Pavel a revenit la Te cunosc de undeva!, după ce s-a vindecat de COVID-19!

Ella de la Putera Dragostei: „Dacă făceam pașii spre Iancu, nu mai sufeream atât de mult”

Ella de la Puterea Dragostei a precizat în trecut că îi pare rău că nu s-a îndreptat la început de emisiune către el, căci ar fi suferit mai puțin.

„De ce îmi pare rău pentru Iancu? Dacă făceam pașii spre el, eu nu mai sufeream atât de mult după băiatul ăsta. Nu făceam atât de multe greșeli, să am ce regreta. Principalul motiv ăsta a fost. Îmi pare rău…', a spus Ella în cadrul show-ului Puterea Dragostei.

Citește și: Primele imagini cu soțul Andreei Esca, după ce s-a vindecat de o formă gravă de COVID-19.Alexandre Eram s-a pus pe picioare, după ce a fost la Terapie Intensivă

În plus, tot ea a mărturisit că are o relație foarte bună cu mama lui Iancu: 'Am o legătură specială cu dânsa. De altfel, pot să vă spun că am vorbit de foarte multe ori la telefon, ba chiar recent, mama Geta m-a sunat și m-a invitat acasă la Iancu, la Hațeg. Este o persoană deosebită, o respect, o îndrăgesc și cred că mă voi duce într-o zi acolo. Cam atât vă pot spune'.

Ella-Puterea-Dragostei-1-2Ella-Puterea-Dragostei-1-2

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton