Hoții au încercat iar să-i spargă casa! Andreea Marin, primele declarații. „Am schimbat sistemul de securitate...”

 Mirea Roxana
.

Hoții au încercat să-i spargă casa Andreei Marin, sâmbătă seara. Mai multe persoane au încercat să pătrundă în casa vedetei și să-i fure lucruri de valoare. Însă, tentativa lor de furt a fost fără succes. Aceștia s-au speriat în momentul în care au declanșat alarma când au încercat să pătrundă în casă. Andreea Marin a declarat că și-a luat măsuri de siguranță de data trecută, de când a fost ultima dată țința hoților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Hoții au încercat să pătrundă în casa Andreei Marin , sâmbătă seara, în jurul orei 20:00. Hoții au sărit gardul și au încercat să intre pe geam în locuința vedetei, însă, în momentul în care au vrut să pătrundă în casă, aceștia au declanșat alarma de securitate.

În acel moment, persoanele necunoscute care voiau s-o jefuiască pe Andreea Marin s-au speriat și au fugit. Nu se știe câte persoane au fost implicate în această tentativă de jaf. De asemenea, după puțin timp, la casa Andreei Marin s-au deplasat agenţii firmei de pază care monitorizează casa, însă nu i-au mai găsit pe hoți. Polițiștii au fost și ei anunțat printr-un apel la 112.

154707959_278108213676114_4853896184626956511_o154707959_278108213676114_4853896184626956511_o

Poliţiştii orașului Voluntari au făcut cercetări după ce au ajuns la fața locului, în speranța că vor reuși să îi găsească cât mai repede pe hoți. În plus, aceștia au deschis un dosar penal pentru tentativă de furt calificat.

Andreea Marin, primele declarații după tentativa de jaf

Andreea Marin a vorbit despre întregul încident și a mărturisit că, după ce a mai fost ținta hoților în anul 2015, aceasta și-a luat măsuri de siguranță. De asemenea, a mărturisit că nu păstrează în casă bunuri foarte valoroase sau bani cash, potrivit spynews.ro.

Citește și: Andreea Marin s-a vaccinat anti COVID-19:'A fost o provocare'

Citește și: Andreea Marin îl acuză pe fostul ei soț, Tuncay Ozturk, că a profitat de numele ei:”S-a căţărat pe umerii mei!”

Citește și: Mirela Vaida a plecat din București după ce a fost atacată:„Mai avea o sacoșă cu vreo 3-4 pietroaie pregătite'

Citește și: Andreea Antonescu, despre debut:„Ne-au luat mașinile cu bodyguarzi'. De la ce porneau certurile cu Andreea Bălan / INTERVIU

„Este adevărat, a existat aseară o tentativa de spargere a locuinței, însă fără succes, întrucât după ce am avut o alta experiență de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate, am trecut recent și prin renovare, schimbând ferestrele si ușile cu unele performante, securizate. În plus, acești hoți, chiar daca ar intra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți, noi avem un principiu: nu ținem în casa obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash. Singurul lucru cu care ar putea pleca sub braț un hoț ar fi vreun televizor. Laptopul e cu mine mereu și oricum electronicele sunt detectabile după IP în ziua de azi, așadar îi pun în pericol după aceea. Firma de securitate a sosit la fața locului, la fel și Poliția și cineva apropiat, nu au avut nici prea mult timp la dispoziție.

Dacă acum câțiva ani hoții au fost prinși și apoi încarcerați, în acest moment, pentru cazul prezent, autoritățile au deschis dosar penal pentru infracțiunea de tentativă de furt calificat. Nu îmi face plăcere situația, nu îmi place să văd oameni puși sub acuzare, sunt un om pașnic, dar fiecare om ar trebui sa fie conștient că poartă răspunderea faptelor sale', a declarat Andreea Marin, pentru sursa citată anterior.

Andreea Marin, jefuită în 2015

Andreea Marin a mai fost ținta hoților în anul 2015, pe când era căsătorită cu Tuncay Ozturk. Atunci, hoții au reuțit să fure mai multe bijiterii de-ale vedetei.

La vremea respectivă, Andreea Marin a declarat că hoții nu au avut ce să-i fure de mare valoare, însă „paguba psihologica a fost foarte importantă'. Totul s-a petrecut în timp ce Andreea Marin se afla în avion. Aceasta se întorcea din Turcia, iar soțul ei de la vremea respectivă nu venise încă de la serviciu.

Cel mai probabil, hoții au crezut și acum că Andreea Marin nu este acasă. Vedeta a anunțat pe rețelele sociale că va fi plecată. Aceasta a vrut să se bucure de weekend și s-a relaxat într-un parc de aventură, de lângă București.

Sursa Fotot: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton