Horia Tecău s-a despărțit de iubita lui. Tenismenul era îndrăgostit până peste cap de o braziliancă incredibil de frumoasă

 Oana Popoiag
.
Horia Tecău iubitaHoria Tecău iubita

La nici jumătate de an de când s-a aflat că Horia Tecău se iubește cu o frumoasă braziliancă, au apărut și zvonurile despărțirii. Tenismenul era foarte îndrăgostit de Natalia Borges, fiind prima iubită cu care a pus fotografii în social media, după o lungă perioadă de discreție.

În vara acestui an, Horia Tecău lua prin surprindere pe toată lumea postând fotografii cu noua iubită, un gest neobișnuit pentru sportivul extrem de discret cu viața personală. Tenismenul își adusese iubita în România și îi arătase frumusețile țării.

Horia Tecău s-a despărțit de modelul de origine braziliană Natalia Borges

Conform Cancan, cei doi au ajuns la finalul relației, motivul fiind angajamentele profesionale care nu le permiteau să petreacă suficient timp împreună. Se pare că tenismenul nu ar fi văzut cu ochi buni pictorialele de multe ori provocatoare pe care meseria de model i le impunea Nataliei Borges.

În vreme ce pe contul de Instagram al lui Horia Tecău sunt multe fotografii cu Natalia Borges, pe contul de Instagram al braziliencei nu se regăsește nicio poză cu celebrul nostru tenismen.

Frumosul model în vârstă de 33 de ani este o braziliancă apetisantă stabilită în SUA, ce are la activ numeroase ședințe foto incendiare, inclusive în celebrul Sports Illustrated.

Horia Tecău, de la Andreea Raicu la discreție totală în amor

Anul trecut, Horia Tecău declara pentru VIVA! că se află într-o relație, refuzând însă să dezvăluie identitatea iubitei. ‘Da, sunt cu cineva. În dragoste îmi merge bine, sunt fericit‘, a mărturisit Horia atunci. Singura relație cunoscută a sportivului a fost cea cu Andreea Raicu. Cei doi au avut o relație intens mediatizată între 2012 și 2013.

Unii au pus pe seama despărțirii diferența de vârstă, Andreea fiind cu șapte ani mai mare decât Horia, alții au pus distanța, tenismenul fiind mai mereu plecat în turnee, iar Andreea foarte prinsă cu proiectele profesionale. Indiferent de motive, cert e că Andreea Raicu și Horia Tecău au rămas în relații bune, lucru demn de toată lauda.

Foto: Instagram

Citește și:

Antonia, o mamă fotomodel. Are trei copii, dar e atentă la silueta ei: „Poți să îți iei o oră din viață să mergi la sală' – EXCLUSIV

Rona Hartner, primul concert după chimioterapie. Nici n-ai zice că a avut vreodată cancer, energia ei este molipsitoare! VIDEO

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton