Horia Moculescu, dezamăgit că Roxen va reprezenta România la Eurovision. Cu cine ar înlocui-o

 Mirea Roxana
.

Roxen va reprezența România la Eurovision. Concursul va avea loc în luna mai, în Olanda. Compozitorul Horia Moculescu este de părere că solista în vârstă de 21 de ani nu este potrivită pentru a ne reprezenta țara la un asemenea concurs. Artistul are în minte alte voci pe care le-ar vedea pe scena Eurovision.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxen va interpreta piesa „Amnesia' la Eurovision 2021, melodie aleasă de juriu și pentru care a fost filmat un videoclip, regizat de Bogdan Păun. Piesa Amnesia are un mesaj special, plin de emoție, care reflectă stările prin care a trecut Roxen în ultima perioadă.

Horia Moculescu a declarat încă de anul trecut că Roxen nu ar trebui să reprezinte România la Eurovision. La un an distanță, celebrul compozitor își menține părerea.

0-264796-horiamoculescu0-264796-horiamoculescu

M-am interesat la soliștii de vârsta ei, aceștia susțin că Roxen este o fată talentată, păcat că nu se vede. Am o emisiune de radio, seara, cu muzică de calitate, iar pe lista fetelor tinere nu am găsit-o la nici o propunere. Am spus anul trecut că nu ar merita să ne reprezinte la Eurovision și nu-mi schimb părerea nici anul acesta, deși nu i-am mai ascultat ultima piesă', a declarat Horia Moculescu pentru impact.ro.

Horia Moculescu, dezamăgit că Roxen merge la Eurovision

Horia Moculescu ar dori ca alte soliste să reprezinte România la Eurovision în locul lui Roxen. Compozitorul le-ar prefera pe Andra, Delia sau Lora pentru acest rol.

Citește și: Roxen merge la Eurovision 2021 cu piesa Amnesia, care are un mesaj special:”O vreme am crezut că sunt singură”. Ascultă aici melodia!

Citește și: Horia Moculescu a dezvăluit ce pensie încasează lunar, după ce statul i-a tăiat din venituri:'Am o pensie nesimțită'

Citește și: Laura Cosoi, super sexy la 7 luni după naștere.A pozat provocator, în lenjerie intimă

Citește și: Trecutul periculos al bărbatului care a bătut-o pe Laurette.Fosta soție a cerut ordin de protecție împotriva lui

La Eurovision, aș trimite-o, fără probe, pe Andra sau pe Delia, dar și Lora este o voce foarte bună. Nu știu dacă Andra este mai bună decât Delia, poate că are un repertoriu mai bun. Delia e o voce impecabilă', a mai mărturisit Horia Moculescu.

Compozitorul regretă că Eurovisionul se va ține fără public.

Va fi o ediție mai tristă, o vom vedea la TVR, dar asta e situația din întreaga lume, n-aveam ce face', a mai spus Horia Moculescu.

Piesa pe care Roxen o va interpreta la Eurovision

 „Amnesia' este piesa pe care Roxen, reprezentanta noastră în concurs, o va interpreta la Eurovision Song Contest 2021. Odată cu încheierea etapei naționale Eurovision România, juriul a decis melodia României la ediția cu numărul 65 a concursului internațional.

Piesa „Amnesia' dă voce stărilor și sentimentelor lui Roxen din ultima perioadă. Este o melodie despre oameni, iubire și voință și dă voce fiecărei persoane care nu a fost auzită până acum, la fel cum reiese și din textul din încheierea ei: „For every scream that was not heard'.

Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă și le dă voce.

O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu și trăirile mele se regăsesc în ea. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în tot acest timp și m-au susținut necondiționat. Vă iubesc și așteptam cu nerăbdare să împărtășesc cu voi această piesă minunată', a declarat Roxen.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton