Horia Moculescu a dezvăluit ce pensie încasează lunar, după ce statul i-a tăiat din venituri: ”Am o pensie nesimțită”

 Oana Popoiag
.

Unul din cei mai mari compozitori români, Horia Moculescu are peste 40 de ani de carieră. Ajuns la 82 de ani, însă, muzicianul nu doar că are o pensie mică, dar a avut o surpriză neplăcută atunci când statul i-a tăiat din pensie.

Horia Moculescu este unul dintre cei mai mari compozitori români din ultimii 50 de ani, de numele său legându-se numeroase șlagăre. Având la activ peste 40 de ani de carieră, te-ai aștepta ca acesta să aibă, la cei 82 de ani ai săi, o viață lipsită de griji financiare.

Realitatea este, însă, cu totul alta. Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, compozitorul a povestit că are o pensie foarte mică pe care statul roman a decis să o facă și mai mică, luându-i300 de lei.

'Poştaşul meu mi-a adus astăzi pensia şi mi-a spus că se jenează să mi-o dea. În jurul meu, pe acolo unde stau eu, nu sunt decât pensii de 7, 8, 10.000, 15.000, 20, 30, 35.000. Şi ăla cu 35.000 de mii spunea că vrea să facă o plângere să i se recalculeze pensia. Eu, care am o pensie nesimţită, sunt bucuros că Statul s-a îndreptat asupra mea şi mi-a luat 300 de lei din pensie”, a povestit Horia Moculescu.

'Sunt extraordinar de fericit, pentru că statul român a luat o atitudine extraordinară faţă de posesorii de pensii nesimţite', a spus Moculescu, care are în prezent o pensie de 2094 lei, după 42 de ani de carieră muzicală.

Horia MoculescuHoria Moculescu

Foto: Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton