Ce spune Horațiu Mălăele despre fiul lui care-i seamănă perfect și-i calcă pe urme: "Să fure de la cine vrea şi să joace aşa cum simte"

 Mirea Roxana
.

Între Horațiu Mălăele și fiul său, Bogdan, există o asemănare izbitoare. Tânărul nu a moștenit doar trăsăturile fizice ale tatălui, dar și talentul actoricesc. Horațiu Mălăele este încrezător în talentul fiului său și spune că are o carieră în față.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horațiu Mălăele și soția lui, Gabriela, au doi băieți împreună, pe Cristian și Bogdan. Acesta nu își dorește ca fiul lui cel mare, Bogdan, să îi moțtenească întru totul talentul și felul de a fi pe scenă. Actorul vrea ca tânărul să meargă pe propriul drum, nu să calce pe urmele lui.

398116_2148329887452_1681125096_n398116_2148329887452_1681125096_n

Nu ştiu dacă el are ceva din talentul meu. După cum nu ştiu nici dacă-mi doresc să aibă aşa ceva, vreo bucăţică din talentul meu. Mai degrabă sper foarte tare să aibă amprentele sale speciale. Să nu calce pe urmele lăsate de unul sau de altul, oricum s-ar numi ei. Să meargă pe drumul lui!', a declarat Horațiu Mălăele pentru impact.ro.

Citește și: Horațiu Mălăele:'Și actorii sunt oameni. Cred. Sper' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Bogdan Mălăele.Fiul marelui actor a făcut senzație la iUmor

Citește și: Câte kilograme are Anca Țurcașiu la 51 de ani.„Am avut obsesia cântarului toată viața'

Citește și: Scandal între Cătălin Moroșanu și Sebastian Chitoșcă, la Survivor:„A stricat tot ce înseamnă respect'

Horațiu Mălăele crede în talentul fiului său

Horațiu Mălăele crede în talentul fiul său său și îi prevede o carieră mare în față.

„Are o carieră în faţă. Asta e sigur!', a spus Horațiu Mălăele despre fiul său.

Actorul i-a oferit lui Bogdan anumite sfaturi și i-a urmărit activitatea actoricească. Acesta nu știe dacă fiul său a furat ceva de la el din punct de vedere actoricesc, dar vrea ca Bogdan să joace așa cum simte el.

„Nu ştiu dacă a furat ceva de la mine, cum se spune. Sau de la maică-sa. În fond, să fure de la cine vrea el şi să joace aşa cum simte el!', a mai declarat Horaţiu Mălăele.

Horațiu Mălăele speră ca în această primăvară să aibă ocazia să își lanseze ultimul film pe care l-a regizat anul trecut, „Luca' și în care și-a rezervat un mic rol. În film este vorba despre povestea unui tânăr expat român, întors acasă după 20 de ani, într-o lume pe care nu o mai recunoaşte.

Cine este Bogdan Mălăele

Bogdan Mălăele absolvit Fcultatea de Regie-Film, a jucat în numeroase piese de teatru și a debutat cu serialul ‘Mecanicii’.

În egală măsură, Bogdan Mălăele face echipă cu câteva staruri din online, de pildă cu Ionuț Rusu, finalistul de la ‘iUmor’, cu artistul stand-up comedy Andrei Ciobanu, autorul volumului ecranizat „Suge-o, Ramona!’, dar și Mane Voicu, Ioana State, Viorel Dragu și Călin Crețu, comici celebri de pe scena stand-up-ului autohton.

Fiul lui Horațiu Mălăele are un simț al umorului incredibil, astfel că pe lângă actorie face și stand-up comedy.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton