Hannelore și Bogdan de la ”Insula iubirii” s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

 Stamen Diana
.

Hannelore și Bogdan de la 'Insula iubirii' s-au căsătorit, iar ceremonia a fost una cu adevărat spectaculoasă. Am pus mâna pe primele imagini de la nunta celor doi. Frumosul eveniment a avut loc în Budapesta. Chiar dacă emisiunea 'Insula iubirii' nu s-a încheiat, iar suspansul este mare, Hannelore și Bogdan au rămas împreună.

Finalul emisiunii 'Insula iubirii' nu este aproape, însă au apărut imagini de la nunta lui Bogdan cu Hannelore. Se pare că cei doi au încheiat emisiunea cu bine, chiar dacă Hannelore avea o legătură mai specială cu ispita Andy. Probabil că mulți se așteptau ca nunta lui Bogdan cu Hannelore să nu mai aibă loc, însă se pare că adevărul este altul. Cei doi s-au căsătorit în luna aprilie a acestui an, la câteva luni după ce s-au întors din Thailanda, acolo unde s-a filmat emisiunea „Insula iubirii'.

Niciunul dintre cei doi nu a postat nicio poză pe rețelele de socializare. Astfel că au fost nevoiți să țină nunta secretă până în momentul în care emisiunea se termină. Hannelore a avut o rochie de mireasă absolut spectaculoasă, iar fotografiile de la nuntă sunt minunate. Nunta celor doi concurenți de la 'Insula iubirii' a fost parcă desprinsă dintr-o poveste. Hannelore și Bogdan și-au petrecut luna de miere în Grecia, unde au avut o vacanță de neuitat.

Bogdan și Hannelore s-au căsătoritBogdan și Hannelore s-au căsătorit

Citește și: Radu Vâlcan l-a pus la punct pe Răzvan de la Insula Iubirii: 'O să mă înjuri şi pe mine, te sfătuiesc să o faci aici!'

Citește și: Ce mașină conduce Mirela de la 'Insula iubirii'. Costă câteva zeci de mii de euro

FOTO: Ionesi Alexandru Mihai 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton