Hannelore de la Insula iubirii, din nou pe mâna medicului estetician. S-a mândrit cu noua intervenție

 Stamen Diana
.

Hannelore de la Insula iubirii a mai bifat încă o intervenție estetică. Vedeta a ajuns din nou pe mâinile medicului estetician și este foarte mândră de rezultatul pe care l-a obținut. Hannelore vrea să se transforme într-o bombă sexy.

Fosta soție a lui Bogdan de la Insula iubirii a început seria schimbărilor cu coafura, apoi și-a făcut curaj și s-a lăsat pe mâna medicului estetician. Hannelore de la Insula iubirii și-a pus silicoane, iar acum a mai bifat încă o intervenție estetică. Blondina și-a mărit buzele cu acid hialuronic și este foarte mândră de rezultatul pe care l-a obținut.

După divorțul de Bogdan, Hannelore de la Insula iubirii a început o viață nouă. Iese în club alături de prietenele sale și pune mare accent pe aspectul fizic acum. Fosta concurentă de la controversatul show de la Antena 1 pare că nu se oprește aici schimbările.

Transformările prin care Hannelore de la Insula iubirii a trecut în ultimii doi ani sunt mai mult decât vizibile. După despărțirea de Bogdan, blondina nu s-a mai afișat cu niciun bărbat, iar idila cu Andy nu a fost una care să ducă la o relație serioasă.

Citește și: Hannelore de la Insula iubirii este transformată total. Cum arată după ce și-a pus silicoane

Hannelore de la Insula iubirii și-a pus silicoane

Hannelore de la Insula iubirii a trecut prin mai multe transformări de când s-a terminat controversatul show de la Antena 1. Fosta concurentă s-a tuns bob, s-a vopsit și și-a pus silicoane. În fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, Hannelore de la Insula iubirii este transformată total și mai mult ca sigur are o mulțime de admiratori.

Citește și: Bogdan de la Insula iubirii are o nouă iubită. Hannelore este istorie, o brunetă sexy i-a luat locul

FOTO: Instagram

Hannelore si AndyHannelore si Andy

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton