Gravidă în luna a opta, Nicoleta Dragne are probleme cu sarcina și este terorizată de un individ: "Acești oameni nu au ce să caute printre noi"

 Cica Cristina
.

Fosta ispită de la Insula Iubirii, Nicoleta Dragne, trece prin clipe grele! Însărcinată în 8 luni, nu se poate bucura în totalitate perioada minunată pe care o trăiește din cauza faptului că este hărțuită de un bărbat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fosta ispită de la Insula Iubirii întâmpină probleme. În cazul ei o veste bună, este urmată imediat de una mai puțin plăcută. A revenit de curând pe contul Instagram, care îi fusese blocat, este fericită pentru că în curând va deveni mamă, însă se confruntă cu probleme de altă natură.

Nicoleta Dragne a povestit, prin intermediul unor filmări, că este hărțuită de un individ, iar lucrurile au degenerat. Blondina susține că atât ea, cât și părinții ei sunt terorizați de un individ care ar trimite mesaje jignitoare.

Citește și: Cristina Mihaela Dorobanțu s-a despărțit de iubitul milionar. Cei doi și-au spus adio după o lună de relație

„Chiar dacă persoanele care fac acest lucru poate au impresia că nu fac nimic, dar să dai mesaje în fiecare zi cuiva: ««Ești o c****!» / «Ești o nu știu ce». Să dai mesaje membrilor familiei persoanei respective, prietenilor… (…). Să îți terorizeze părinții. Este clar că nu vorbim despre niște oameni normali la cap. Iar acești oameni nu au ce să caute printre noi; trebuiesc duși fie la bălăceanca, la tratamente, fie la răcorică', a povestit Nicoleta, vizibil afctată.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Misty și Keo:„Eram puștoaică, aveam 17 ani…'. Ce a urmat i-a întrecut orice imaginație. Mai ales pe a Andreei Bălan!

Nicoleta Dragne se confruntă cu probleme în sarcină

Ea a mai povestit că toată situația a fost cu atât meai greu de suportat, cu cât s-a confruntat și cu probleme în sarcină, stresul fiind cu atât mai mare.

„Este mare distracție să îi dai mesaje uneia care e însărcinată în aproape opt luni, da? Și, culmea, care mai are probleme și cu sarcina, iar tu mai și știi, știi exact prin ce stres trece. Să te apuci să-i dai mesaje fel de fel… înseamnă că ești debil psihic și nu ai ce să cauți printre noi', a mai spus vedeta, potrivit spynews.ro.

Citește și: Motivul pentru care s-ar fi sinucis Elena, prietena Roxanei Vancea. Apropiații ei știau că are probleme:„Îmi pare rău că nu am insistat să te salvez!'

Nicoleta Dragne a mai spus în urmă cu două luni că a întâmpinat probleme în sarcină, fiind nevoită să stea în pat, fără să facă efort.

Nico a rămas gravidă după numai două săptămâni de relație cu Alin, fostul soț al Mădălinei Pamfile. În primele luni a avut stări de rău, recomandarea medicilor fiind că nu mai are voie să se ridice din pat sau să facă vreun efort.

‘A fost greu primele luni, pentru că eram tot timpul închisă în baie, îmi era rău tot timpul. Acum, momentan, de vreo lună stau în pat, pentru că nu am voie să mai depun efort. Eu am muncit și m-am agitat foarte mult la atelier, a fost foarte aglomerat. Și probabil că am ridicat niște chestii pe acolo ce nu trebuia.’, a declarat Nicoleta Dragne la Xtra Night Show.

Citește și: Anca Bucur a născut.A adus pe lume o fetiță, pe cale naturală

Nicoleta-Dragne-1Nicoleta-Dragne-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton