Goldie Hawn a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! La 74 de ani, superba blondă supranumită în trecut "fata cu zâmbet de aur" pare alt om!

 Cica Cristina
.

A fost supranumită fata cu zâmbet de aur' și s-a făcut remarcată pentru frumusețea și talentul său. Astăzi, Goldie Hawn este de aproape nerecunoscut din pricina numeroaselor vizite la chirurgul estetician.

Era una dintre cele mai aclamate actrițe și făcea furori în anii  ’70- ’80. Și-a făcut apariția în numeroase pelicule de succes, precum Floarea de cactus, datorită căreia a devenit și celebră, There’s a Girl in My Soup, Butterflies Are Free, The Girl from Petrovka, The Duchess and the Dirtwater Fox și lista poate continua.

A avut o carieră strălucitoare, fiind recompensată cu Premiul Bafta pentru cea mai bună prestație feminină, Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar și chiar un premiu Oscar, tot pentru cea mai bună actriță în rol secundar, pentru prestația din Cactus Flower, în 1970. În egală măsură, a mai fost nominalizată în 1980 pentru rolul din Private Benjamin, la categoria cea mai bună actriță în rol principal.

Citește și: Kim Basinger, greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice. Cum arată la 66 de ani una dintre cele mai sexy actrițe din istoria Hollywood-ului!

Cum arată astăzi una dintre cele mai sexy actrițe din anii 70

A fost pe val zeci de ani la rând, însă în ultima perioadă s-a cam retras din lumina reflectoarelor. Are o siluetă de invidiat pentru vârsta ei, fiind surprinsă în costum de baie la 72 de ani. Totuși, vârsta își spune cuvântul, timpul lăsând urme profunde pe chipul său. Trecerea timpului și bisturiul. Cu toate că Goldie Hawn nu a recunoscut deschis că ar fi recurs la operații estetice, specialiștii sunt de altă părere.

Citește și: În goana după tinerețea veșnică, Teri Hatcher a căzut în patima operațiilor estetice.Cum arată la 55 de ani vedeta din „Neveste disperate”

Dr. Adam Hamawy sugerează că actrița și-ar fi făcut lifting facial și ar fi apelat la procedura de injectare cu fillere în obraji. Dr. Vartan Mardirossian menționează că este posibil să fi apelat și la botox, asociată cu o îngrijire corespunzătoare a pielii, potrivit closerweekly.com.

Cu alte cuvinte, Goldie Hawn face parte din categoria actrițelor cărora le este greu să accepte îmbătrânirea ca proces natural. Nu vor să-și arate vârsta, însă în goana dupa tinerețea veșnică vedetele fac uneori mai mult rău decât bine.

Citește și: La 37 de ani, Corina Caragea spune „NU” hotărât operațiilor estetice: „Mă deprimă total ce văd la fetele tinere. Mai e cineva neinjectat?”

Goldie Hawn și Kurt Russell, împreună de 37 de ani

Goldie Hawn are o relație de mai bine de 35 de ani cu Kurt Russell. Cu toate că nu s-au căsătorit niciodată, cei doi formează un cuplu solid. Împreună au un copil, Wyatt Russell, în vârstă de 33 de ani. El este tot actor.

Goldie Hawn mai are încă doi copii cu primul soț, Bill Hudson, alături de care a petrecut peste de 6 ani. Oliver și Kate Hudson au moștenit talentul mamei, fiind tot actori.

Sursa foto: Hepta

Citește și: O mai ții minte pe Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump? Este de nerecunoscut la 71 de ani, din cauza operațiilor estetice

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton