Giulia și Vlad Huidu au fost despărțiți un an și jumătate. Cum s-au împăcat: "Am luat-o de la zero"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Giulia și Vlad Huidu au avut de trecut multe hopuri în relație, însă le-au depășit cu brio. S-au despărțit, dar s-au regăsit și acum au în spate o poveste de 17 ani împreună. Artista ne-a vorbit despre relația cu soțul ei, motivele pentru care s-au despărțit și cum și-au dat seama că nu pot sta unul fără celălalt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La un moment dat, relația voastră a trecut printr-un moment dificil, când v-ați despărțit pentru un an și jumătate. Ați înțeles amândoi cu ocazia aia că sunteți făcuți unul pentru celălalt? Spuneai că ai simțit atunci că a murit o parte din tine… Care au fost, practic, motivele despărțirii?

Se zice că primul hop într-o relație este atunci când se împlinesc trei ani și noi am vrut să respectăm asta. (râde) Glumesc! Pe vremea aceea cred că amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt.

Giulia-1-1Giulia-1-1

Eu îmi doream ca el să nu mai iasă la plimbare cu motorul, pentru că mi se părea periculos, deși asta e în continuare una dintre cele mai mari pasiuni ale lui, el își dorea ca eu să fiu mai des acasă și mai puțin la concerte, și din multe certuri mici și banale am ajuns să ne despărțim. Despărțirea a fost însă cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla la momentul acela, pentru că ne-a ajutat să ne clarificăm sentimentele și dorințele.

Giulia: „Eu am făcut mai mulți pași spre împăcare'

Presupun că v-a maturizat pe amândoi acea despărțire și v-a determinat să luptați și mai mult unul pentru celălalt. Cum a decurs procesul de împăcare, cine a făcut primul pas? Și ce s-a schimbat în relația voastră, ulterior?

Practic, eu am făcut mai mulți pași timp de un an și jumătate cât am fost despărțiți. Pur și simplu am simțit că trebuie să lupt pentru relația noastră. A fost un proces de împăcare ce a durat foarte mult timp, practic am luat-o de la zero, mai stăpâni pe sentimentele noastre și mult mai maturi în decizii.

Citește și: Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu:”A fost dificil și dureros”. Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Citește și: Giulia a fost înșelată, dar crede că infidelitatea se tratează:'Am fost pusă în situația asta' / EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose, adevărul despre Bogdan de la Ploiești și cum i-a afectat relația cu iubitul:„I-am zis să oprim nebunia'

Citește și: Jador se însoară, după Survivor.„Moroșanu o să fie nașul meu'

Giulia: „Am trecut de faza cu geloziile'

Vlad este gelos? Sau tu? Aveți discuții de genul ăsta? Sau îți reproșează vreodată că ai pozat prea sexy?

Am trecut de faza cu geloziile. (râde) Nu mi-a reproșat niciodată faptul că am pozat mai sexy, ci doar este mândru de femeia lui.

Tu ești genul de femeie care umblă în telefonul lui? El la tine? Aveți parole, cum e la voi, după atâta timp împreună?

Și de faza asta am trecut… sincer. Pe vremuri, mi-a spus mama că, dacă voi căuta, sigur voi găsi, așa că mai bine să n-o fac. Cred că trebuie să îi respecți intimitatea persoanei de lângă tine, chiar dacă formați un cuplu.

Ce le spui femeilor care preferă să fie nefericite lângă un bărbat de dragul copiilor, care acceptă compromisuri uriașe doar pentru ca cei mici să crească în aceeași casă cu tatăl lor?

Le spun să își dea voie să fie fericite. E un pas greu și o decizie foarte dificilă, însă trebuie să știe că un copil are nevoie de o mamă fericită și împlinită, și iubită mai mult decât de o familie cu părinți nefericiți.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton