Giulia Nahmany, adevărul despre relația cu Gabi Toader, după eliminarea de la Ferma: "Numai noi știm câte discuții de suflet am avut"

 Cica Cristina
.

Giulia Nahmany a fost eliminată de la Ferma! Mulți ar spune că a rămas cu un gust amar, după ce a fost eliminată chiar de Gabi Toader, de care era extrem de apropiată! Fosta concurentă spune tot adevărul despre relația cu Gabi Toader.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Giulia Nahmanay, care mult timp a fost parte din trupa Bandiților la Ferma, a fost eliminată. Și surpriză, chiar de către Gabi Toader, concurentul care a sprijinit-o și a ajutat-o cel mai mult în Ferma.

Citește și: Mihaela Rădulescu, detalii neașteptate despre fiul ei, Ayan:„Descoperă iubirea, îmi povestește tot și mă topesc de drag'/ EXCLUSIV

Inițial, dezamăgită de comportamentul colegului său, Giulia Nahmany de la Ferma a mers cu fruntea sus la duel și a pierdut. După ce a ajuns acasă și a analizat situația, vedeta a revenit la sentimente mai bune.

Giulia Nahmany: „Voi păstra legatura cu Gabi Toader”

Fosta concurentă susține că va rămâne prietenă cu Gabi Toader, având în vedere toate experiențele pe care le-au trăit împreună, în pădure.

Citește și: George Pușcaș s-a despărțit de iubita lui, după un an și jumătate de relație.Fotbalistul este din nou singur

„Legătura între mine și Gabi a fost, din prima, una de apropiere. Noi am fost bandiți și așa vom rămâne mereu. Poate unii telespectatori consideră că am dezamăgit prin faptul că nu am rămas uniți până la finalul emisiunii, dar din păcate am avut niște momente pe care nu le-am gestionat la timpul lor și asta ne-a făcut să ajungem în această situație. Gabi a avut grijă de mine în pădure și mereu îi voi fi recunoscătoare pentru asta. Da, voi păstra legatura cu el, evident că da! Numai noi știm câte discuții de suflet am avut și câte momente frumoase am împărtășit. Dincolo de ceea ce s-a văzut în ultima perioadă, eu și cu Gabi mereu vom rămâne prieteni”, a spus Giulia Nahmany pentru Click!

Ce a însemnat Ferma pentru Giulia Nahmany

În ceea ce privește trăirile, Giulia Nahmany a ținut să sublinieze că întreaga experiență a fost de-a dreptul înălțătoare!

„A fost pentru mine o experiență de redescoperire de sine și mă bucur că am avut șansa să îmi depășesc limitele cu adevărat.

Giulia-Nahmany-1Giulia-Nahmany-1

A fost greu, recunosc, dar cu toate acestea am simțit cum devin mai puternică în fiecare zi. Pentru mine, experiența Ferma a fost mai mult în pădure. Și deși am avut condiții extrem de grele, experiența bandiții a fost mult mai încântătoare pentru mine”, a spus Giulia Nahmany pentru aceeași sursă.

De asemenea, Giulia Nahmany de la Ferma a ținut să precizeze că nu a plecat din Ferma cu niciun sentiment de supărare față de vreun concurent. De aceea, și-ar dori să păstreze legătura cu fiecare concurent, a mai subliniat vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton